Murat
12 Eylül 14:56

Beymen.com üzerinden 23/08 tarihinde gerçekleştirdiğim alışveriş tamamen fiyaskoya dönüştü. Sepetime eklediğim beğendiğim ayakkabıyı ve bir tişörtü, markanın iki ürün alışverişine %20 indirim sunduğu fırsatla satın aldım. Sipariş ve ödeme sürecinde tedarik süresi olarak 2 gün ve sonrasında kargolama taahhüt edildi. Ancak, siparişimden tam 7 gün sonra, yani 30/08’de, sadece gecikme için özür dileyen bir telesekreter mesajı aldım. Daha önceden kaydedilmiş bir mesaj. Bu süreçte, ayakkabıları yenilemeyi düşündüğüm organizasyon gerçekleşmişti. Telesekreter mesajını alırken araç kullanıyordum, bu yüzden mesajı pek ciddiye almadım. Ancak yaşadığım rahatsızlık ve Beymen’in verdiği hizmet sözünü yerine getirmediği durumdan sonra, bu durumu bir telesekreter mesajıyla bildirip, kendilerine ait olan bu sorunu çözmeye çalışması gerçekten komik bir durum. Bu aramadan 4 gün sonra, ayakkabıyı gönderemeyeceklerini belirten bir e-posta aldım. E-postada para transferini en kısa sürede yapacaklarını ve ayrıca sağladıkları indirimi bir sonraki alışverişimde, tabii belirli şartlar altında, kullanmamı önermeye cüret ettiler. Sanki benim bu alışverişte asıl amacım buymuş gibi.

Bu süreçte Beymen’in benimle bir kez bile doğrudan iletişime geçmemesi, bilgilendirme yapmaması ve nasıl bir çözüm beklediğimi sormaması tamamen kabul edilemez.

Sepetteki diğer ürünü de en kısa sürede iade edeceğimi belirtmek isterim.

Beymen'den Aldığım Ürün Hala Kargoya Verilmedi

01 Mart 04:34

Esra
05 Aralık 14:56
Kusurlu Ürün Ve İade Sürecinde Sorun

Beymen'den Sipariş Ettiğim Kahve Makinesi Kayboldu, Çözüm Yok!

Özkan
27 Kasım 12:07
Beymen'den Sipariş Ettiğim Kahve Makinesi Kayboldu, Çözüm Yok!