Bets10 ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

2 Destekçi

Bets10 Yüksek Rakamları Ödeyemiyor

Kadir 24 Mart 21:42
Bets10 Yüksek Rakamları Ödeyemiyor

Kazanmış olduğumuz 2.100.000 milyon TL Bets10 şüpheli diye kapattı. Her şeyimiz doğru. Doğrulamalarını da doğru yapmışız ve herhangi bir hatamız yok. Paranın yüklenmesi sorgusuz ve sualsiz olarak kabul edildi. Realment Limited'e bağlı olan Bets10, Mobilbahis ®, Metropol Casino ® gibi firmaların sahibi olan dünya yıldızlarını reklamlarda oynatan bu siteler para yatırmıyorlar ve lütfen bu konuda gerekli şikayetler Adres Kayıt Sistemi'ne yapılmalıdır. Güvensiz bir site oldukları için yüksek rakamları ödemiyorlar. Kendinizi büyük hayallerle avutmaktan vazgeçin.

Kadir26 Mart 14:00

Hayır cash hunt 2600 bahis x750 katı geldi adamlar suistimal diyor yarın Malta konsolosluğuna gideceğiz bir de maltada konuştuğumuz bir avukat var maltada Avrupa birliğine üye ülke adamı canına okurlar daha önce de yaşanmış bir olay var

Kadir29 Mart 20:09

Yıllardır dünyaları verdik Malta'dan avukat tuttuk o kadar ciddileştim arıyor operasyon ekibi dalga geçiyorlar herkes diyor ki biz alıyoruz 10-15 veriyor hatta 100-200 veriyor ama 2.100.000 niye verim diyor ya bahis şirketi  hepsi aynıdır uzak durmak gerekli buradan böyle bir para ödemiyorlar aynı herkes bende böyle avutuyordum tuttu ama yatıran olmadı ve bets10 suistimal etmişim öyle söylediler neden tutturdun dediler resmen

2 Destekçi

1 gün önce

Bets10 Para Yatırma Sıkıntısı

Papara'da en az 250 TL yatırabilirsiniz diyorlar. Ben 3000 TL yatırdım ama en az 5000 TL yatırmanız gerekiyor dediler. Daha sonra 2000 TL daha yatırmam gerektiğini söylediler. Yatırdıktan sonra alt limitin 5000 olduğunu ve 5000 TL daha yatırmam gerektiğini söylediler. Gerçekten Bets10 gibi bir site ...

3 gün önce

Best 10 Paramı Geri Ver

Papara'dan para yatırdım 1000 TL ne iade ediyorlar ne de hesaba geçiyor. Bir de mesaj atıp alt limit 3000 TL deyip 2000 TL daha yatırmanız lazım diyorlar. 1000 liramı yediler, yetmedi üstüne 2000 daha istiyorlar. Arkadaşlar lütfen buraya para yatırmayı düşünmeyin. Dün akşam benim başıma gelen sizin ...

Best 10 Paramı Geri Ver
1 Destekçi

6 Yorum

Merve
Merve

Rakam çok büyükmüş iyi ki yazmışsınız eşimde oynuyor şu an bu olaydan sonra gerçekliği ne kadar doğru bilmiyorum ama uyaracağım gerçekten hayal satmak zaten ödemenizi almış olsanız neden yazacaksınız oda doğru şikayet var güzel bir sistem her şeyi öğrenebiliyorsun umarım paranızı alabilirsiniz

Tugay

Avivator değil mi kazandın ben yardımcı olurum almana

Burak
Burak

Dostum ne oynadında 2milyon tutturdun

Suistimal yapmışız komikler ya

Abdülmecit
Abdülmecit

Öncelik ile geçmiş olsun umarım hakkın olanı bir an önce alırsın. Konu ile alakalı neticeyi buradan paylaşırsan sevinirim. Bende yıllardır aynı siteden oynuyorum 5-10 bin çekimlerim oldu sorun yaşamadım fakat bahsi geçen rakamları hiç çekmedim. Belli bir tutarın üstünde böyle yapıyorlar ise bilelim'ki yol yakınken bu siteden uzaklaşalım.

Özelden konuşalım