Bets10 Para Yatırdım Hesaba Geçmedi

Para yatırma işlemi yaptım ve param hesaba geçiş sağlamadı. Papara ile minimum 250 TL yatırmama rağmen sitede 500 TL gösterildi. Müşteri hizmetleri bana tutarın eksik olduğunu en az 2000 TL olması gerektiğini söyledi. İadem için başvurdum ama geri dönüş alamadım.
Bets10 sitesine 500 TL Nakit para yatırdım ama ne yazık ki yatırdığım paramı geri çekemiyorum ve yurt dışında olduğum için yatırdığım paramı kullanamıyorum. Madem ki paramı kullanamıyorum, neden paramı çekmek istediğim zaman bana geri param yatırılmıyor? Müşteri hizmetlerinden yardımcı olmalarını is...
Bets10 sürekli para yatırma talep ediyor oyun oynatmıyor sürekli para istiyor para çekme işlemi de yapılmıyor para öylece kaldı müşteri hizmetleri sunuda yatırın bunu da yatırın diyor sürekli yatırsam da düzelmiyor hiçbir şey başına son zamanlarda böyle bir şey gelip düzeltebilen var mı
Bets10 bahis sitesine önce Payfix ® hesabımdan 300 TL gönderdim. Sonrasında hesabıma yansımadı. Müşteri hizmetlerine bağlandım. En az 1000 TL yatırım yapmanız lazım dediler. 800 daha gönderdim. Sonrasında tekrar yazdım müşteri hizmetlerine. En az 1100 daha yatırım olması lazım tek seferde dediler. Hesabımda şu an 2200 TL param ® var çekim yapamıyorum. Oyun oynayamıyorum. 2200 TL nin iadesini istiyorum. Bets10 hesabım: omehder
Bets10 bahis sitesine önce Payfix hesabımdan 300 TL gönderdim. Sonrasında hesabıma yansımadı. Müşteri hizmetlerine bağlandım. En az 1000 TL yatırım yapmanız lazım dediler. 800 daha gönderdim. Sonrasında tekrar yazdım müşteri hizmetlerine. En az 1100 daha yatırım olması lazım tek seferde dediler. Onu da gönderdim. Sonradan hesabınızda en az 5 bin olması lazım sizi vip grubuna aldık dediler, 2800 daha atmanız lazım dediler onu da gönderdim. Hesabımda şu an 5000 bin tl param var ne çekim yapabiliyorum ne oyun oynayabiliyorum. Halen 5000 TL daha atmanız gerekiyor diyorlar. Paramın iadesini istiyorum acilen... Yoksa şikayette bulunacağım polise! Bets10 hesabım: omehder