Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Bets10 ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

BETS10 Para Çekme Sorunu

Ufuk
Ufuk 06 Şubat 19:07

Para çekme işlemi sırasında hesap doğrulaması hatası veriyor site ve belgeleri tamamlamama rağmen hala hesap doğrulanma işlemi yapılmıyor... Siteden para çekme işlemi yapamıyorum.

Konu hakkında acil çözüm bekliyorum...

Para yatırma işlemlerini anında veren site, para çekme işleminde hile yapıyor...

Hesap Doğrulama Best10

İki gündür Best 10 girmeye çalışmıyor ama benim olmuyor Hesap doğrulama dediniz kimlikle okuttum ön arka tarafını ama bir türlü kabul etmiyor bunu nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olun üzerinde param var iki gündür uğraşıyorum ama olmuyor bana yardımcı olun

• profile
1 Destekçi

Bets10 Hesap Doğrulama İstiyor

"Best 10 sürekli hesap doğrulama istiyor. Bu nasıl bir site? Yıllardan beri oynuyoruz, 4-5 ayda bir hesap onayını istiyor. Paraya gelince hemen yatırın diyor. Ayıp, üye olan kişi ne hesap onayı, 100 bin, 150 bin para yatırdım, şimdiye kadar 6 ayda hesap onayını istiyor."

• profile
1 Destekçi

Best10 Para Yatırmamak İçin Oyun Oynuyor

Best10 sürekli hesap doğrulama istiyor böyle bir site görmedim daha önce hesap doğrulamama rağmen para çekme talebinde bulunduğunda karşıma hesap doğrulaması çıkıyor milleti bezdirip parayı vermemek maksatları Best on pişmanlıktır iki kere dünün üye olurken

1 Yorum

Recep