Bets10 Hesabım Çalındı Bana Ait Para Çekildi Hesabım Donduruldu

Para yatırdım bir türlü hesaba yansıtılmadı. Yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım yardım
Bets 10 hesap onayı istiyor. Gerekli belgeleri yolladım ama herhangi bir sonuç gelmedi daha içeride 2000 TL param kaldı belgeleri yolluyorum ama bir sonuç gelmiyor e posta ile dönüş sağlanacaktır denildi ve kaç saattir bir dönüş sağlanmıyor. Destek hattında bir fayda yok yardımcı olur musunuz
Hesabımda 2k var ama 18 yaş altı riskine bağlı ban attılar. Param duruyor, ne alaka? Kafayı yiyeceğim. Ticket atıyorum, kapatılan hesaba işlem yapamayız diyorlar. Buna çözüm bulabilir miyiz beyler? Allah aşkına yazıktır ya, ihtiyacım da vardı paraya bu ara ama canlı destek konusunda kötü.
Bets10 hesabım çalındı birisi para çekme talebi yapıp hesabımı askıya almış. Siteye de giremiyorum şifre de değiştiremiyorum. Çekilen parayı da iptal edemiyorum elim kolum bağlandı. Hani benim ismim dışında para çekme talebi olmazdı? Bets10 yazıyorum otomatik cevap veriyor tam cevap alamıyorum.
Hesabımdaki bütün parayı çalındığı için başka IBAN adresine benim ismim dışında başka bir isme çekilmiş olup ve bets10 bunu onaylamıştır benim ismim dışında başka bir kullanıcıya nasıl para onayı verirsiniz bu sizin en büyük güvenlik açığınızdır. Mağdur olduğum için hiçbir şekilde önlem almıyorlar bu sizin hatanızdır diyorlar.