05 Kasım 00:59

Betropol320.com adlı site yönetim kadrosu değiştiğinden bu yana insanların kazançlarına hep aynı gerekçe ile resmen çöküyor ve ödemiyorlar. Herkese söylenilen aynı! İptal sebebi: Hesabınızda 24-72 saat sürecek altyapı sağlayıcı kontrolleri mevcuttur şeklinde. 20k ardı ardına yatırım ve hepsi kayıp! Ardından 750Tl kayıp bonusu ile egt Bell Link oyunlarında bakiyemi 14.000Tl yaptım ve ödemiyorlar. Bahane üreterek! Temsilciler tarafımla iletişime geçiyor. İnşallahlı maşallahlı hitap ediyorlar. Buradaki şikayetleri gösterince yorumları okumayın lütfen diyerek yönerge gösteriyorlar. Hiçbir hile hurda olmamasına karşın ödememi yapmıyorlar. Tüm işlem kayıtları ekran videoları ve görseller mevcuttur. Birçok kişi mağdur edilmesine karşın neden halen dur diyen yok bu duruma?

15 Kasım 03:22

An itibarı ile gece 23:06 da açıklama kısmına Sistem yazılarak kasada duran 14.000 lira bakiyeyi sıfırladı Betropol! Canlı destek sürekli ezber üzerine yazıyor ve asla açıklama yapmıyor. Benim gibi bekleyenlere geçmiş olsun arkadaşlar. İnsanların kazançlarına ve paralarına çatır çatır çöküyor Betropol denilen site! Utanmadan bir de halen daha altyapı kontrolü devam etmektedir diyorlar.

13 Kasım 13:28

4 Kasım 2024 te başlatılan sözde altyapı sağlayıcının incelemesi halen bitmedi. Bitmiyor. Anlaşılan bitmeyecekte! İnsanlar çok mağdur ve asla ödeme yapmıyorlar. 10 gündür sürekli aynı şeyleri tekrar ederek sürekli oyalıyorlar. Altyapı tarafından alınan kararlara müdahale edemiyorlarmış! Aranma taleplerine dönüş sağlamıyorlar! Kolay kolay cevap vermiyorlar! Hiçbir şey umurlarında değil! Kimseyi umursamıyorlar! Başımıza Imf kesildiler sanki 14bin için bitiremedikleri inceleme süresi 10 gün ve bitmeyecek bariz belli. Buraya yazdığımız şikayetleride umursamayıp diğer gelen katılımcılara karalama kampanyası diyorlar.

08 Kasım 23:43

Betropol Sitesinden parasını alabilen var mı? Gerçekten merak ediyorum. 5nci gün oluyor sürekli olarak oyalıyorlar. Hesaba baktığımda bakiye orada duruyor fakat çekim yapılamıyor. Sebebi altyapı sağlayıcıları hesabı incelemeye almış. Bookiewise denilen piyasaya yeni hortlayan bu Altyapı yüzünden pek çok mağdur insan var! Bugün 20 dakika livechat hattında bekletildikten sonra aldığım cevap detaylar için Pazartesi günü görüşelim oldu. Halen o siteye yatırım yapan varsa, bu durum yakında sizinde başınıza gelecek. Ayrıca sitede 2 tane iletişim ve destek mail adresi mevcut fakat ikisi de kullanılmamasına karşın şiddetle aktif olduğunu iddia ediyorlar.

05 Kasım 19:01

24 saat dolmak üzere halen bir gelişme yok! Temsilciler hep aynı şeyleri tekrarlıyor asla muhatap olmuyorlar. WhatsApp üzerinden irtibata geçen temsilciye ulaşılmıyor! Halen bu siteye katılım sağlayan varsa yapmayın. Bir iki defa düşük miktarları ödüyorlar sonrasında düşük yüksek fark etmeksizin ödememek için türlü bahaneler üretiyorlar

06 Kasım 11:22

An itibariyle siteye erişilmiyor artık. Domain değiştirme durumu değil direkt sunucu üzerinden erişim yok. Fişi çektiler yüksek ihtimalle

08 Kasım 00:44

72 saat çoktan doldu. Halen livechat aynı şeyleri tekrarlıyor ve bu sefer net süre verilememektedir diye saçma sapan verdikleri süreyi inkar ediyorlar. Ceren hanım adında temsilci arıyor konuşmanıza fırsat vermemek için makineli gibi konuşup teşekkür edip çat kapatıyor.

08 Kasım 17:31

Altyapı sağlayıcısı bookiewise olan hiçbir siteye yatırım yapmayın. Asla paranızı alamazsınız. Halen bu sitede oynamaya ve katılım sağlamaya devam eden varsa yapmayın arkadaşlar. Karalama kampanyası değil bakın yüzlerce mağdur var.

İsmail

20 ekimden beri 5200 liramı inceliyorlar ne olumlu ne olumsuz bir cevap yok. Ben 18 gündür bekliyorum Allah bilir seni daha kaç gün bekletecekler. Sen daha iyisin, bunlar beni, şikayetimi kaldırmadığım takdirde Savcılığa şikayet etmekle tehdit ettiler artık gerisini sen düşün

Cidden pes doğrusu.

Kesinti Ve Gecikme: Çekim İşleminde Sorun