Hasan
22 Ekim 2024 17:19

Betewin sitesi arka arkaya bahis yaptığım gerekçesiyle 300.000 TL bakiyemi ödemiyor. 110.000 TL'mi haksız yere el koydular + bakiyemde 170.000TL para + 10.000 TL'de açık kuponum mevcut.

Halbuki aynı sistemle defalarca oynadım yatırdım kazandım kaybettim çektim hiçbir problem yoktu. Bugün çekim talebi verdiğimde birden böyle bir yola gittiler ve paramı vermiyorlar. Resimlerden görüleceği üzere arka arkaya bahis yapıp kaybettiğimde hiçbir problem yok ama kazanırken var. Sitenin kuralları bile komple İngilizce.

Site bana bir limit tanımlamışsa limit 0 olana kadar oynamanın hiçbir sakıncası yok ki bu altyapı limit aşıldığında maçlara 0 TL oynatıyor zaten. Bonus almadım, suistimal yapmadım, garip oranlara oynamadım, açık bulmadım. Nasıl arka arkaya bahisleri alıp kaybettiysem ve site oynadığım miktarı iade etmediyse aynı şekilde kazanırken de ödemeliler ve daha sonra isterlerse limitimi 0 TL'ye çekebilirler.

Resmen 300.000 Tl param ödenmiyor. Kaybedersen sıkıntı yok kazanırsan paranı garip bahanelerle. Ödemiyorlar yani her türlü kaybediyorsunuz. Kazanma şansınız 0'ında altında. En başta bunu deseler veya 0 TL'ye limitimi çekseler Okey. Ama arada aynı şekilde ve sistemde kötü niyet, açık aramadan defalarca yatırmışım oynamışım kaybetmişim kazanmışım.

Şimdi birden durduk yere ödemiyorlar. Yani adamlar diyor ki sen oyna biz kafamıza göre bakiyeni silebiliriz. Umarım bu hatadan dönülür param ödenir. Elimde düzinelerce kupon var aynı şekilde kaybeden 2 tanede örnek olarak yüklüyorum.

22 Ekim 2024 18:50 (Şikayetten 1 saat sonra)
Hasan
23 Ekim 2024 10:50
Betewin Kazandığımda Bahanelerle Paramı Ödemiyorlar!

Bende diyorum ki kurallarınız İngilizce ve yazmıyor. Ayrıca arka arkaya kupondan kasıt bu dediğinizde bu şekilde kaybettiğim bir sürü kuponda mevcut o kupon miktarlarını da iade edeceksiniz o halde. Özellikle altyapınızın mevcutta bulunduğu siteler bir maça limit vermediğinde otomatik limiti '0' yapar kullanıcı oynayamasın diye. Sizin site izin verdiğine göre? Ortada haksız kazanç yok suistimal yok aynı şekilde kaybeden bir sürü kuponumda mevcut. Bugüne kadar aynı şekilde kazandığım kaybettiğim aynı şekilde oynadığım bir sürü kupon mevcut. Kafanıza göre bakiye silmek net şekilde haksızlıktır mağduriyettir. En azından bu seferlik ödeyip emsal olarak bende öğrenmiş oldum. Problemim çözülmezse ve param gönderilmezse altyapıya ve diğer bahis forumlarına da aynı başlığı açacağım ki kimse kafasına göre bakiye silen bir siteye yatırım yapmaz

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Betewin Kazancım Haksız Yere Silindi, Ödemem Yapılmadı

Volkan
21 Ağustos 23:26
Betewin Kazancım Haksız Yere Silindi, Ödemem Yapılmadı

Betewin Kazandığım Bakiyenin Büyük Kısmı Silindi, Çekim Talebim Keyfi Kurallarla Reddedildi

Ali
14 Eylül 23:38
betewin-kazandigim-bakiyenin-buyuk-kismi-silindi-cekim-talebim-keyfi-kurallarla-reddedildi-1.jpg
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Betewin Sitesi Kazancımı Haksız Yere Sildi, Ödeme Yapmıyor Ve Bahaneler Üretiyor!

Halit
21 Mayıs 15:32