Bellona Ürünün Geç Ve Kırık Gelmesi, Servisin Yırtık Teslim Etmesi
2.020görüntüleme

Ceylan hanım yönlendirdi. Teşekkürler.

Koltuk servis tarafından fabrikaya onarıma gönderildi. Bir ay sonra geri getirildi. Yırtık kumaş parça değiştirilmişti. Ancak üzerindeki desenler orijinalinden farklı daha kalın olarak işlenmiş. Ayrıca koltuğun altında kumaş bir parça yırtılmış ve plastik bir parça da kırılmış olarak geldi. Koltuğu tamire gönderdiğime pişman oldum. Her seferinde koltuklar yeni bir sorunla geri gönderiliyor.
Karaman Genç Karagözler Bellona bayisinden haziran ayı başında Volga koltuk takımı almıştım. 3-4 haftaya gelir dedikleri ürün 3 ay sonra geldi. Ve ürünün sandık kısmı kırıktı. Bayi ile telefonda ve yüz yüze görüştük. En kısa zamanda dedikleri teknik servis 2 ay sonra ancak geldi. Ve kırık parçayı değiştirirken koltuğun kumaşını yırtarak gittiler. Bu 5bucuk aylık süreçte her aramamızda biz size dönüş yapacağız diyerek telefonları kapatıyorlar asla va asla geri dönüş yapmıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yapacağım. Bu kadar kurumsal firmadan beklemediğimiz hareketler o kadar para veriyoruz. Karşılığını göremiyoruz