Belbim (İstanbulkart) Ödemesini Yaptığım Halde Abonman Yüklemem Yapılmadı.

Paramı hâlâ yatırmadılar. Arıyorsunuz yatırdık diyerek başlarından atıyorlar. Böyle rezillik yok.
5 Mart 2023 pazar günü İstanbulkart uygulamasından abonman yüklemesi yapıldı görünüyor ancak akbili kullanınca yetersiz bakiye uyarısı veriyor. Ayrıca karttan da para çekilmiş olarak görünüyor. Uygulamada ise işlemde bir sıkıntı olduğu görünmüyor. En kısa zamanda ilgilenilmesini bekliyorum lütfen.
İstanbulkart Fazla Para Çekiyor! Öğrenci Dijital kartımdan QR kod okutarak otobüse bindim. Mobil İETT den detayı kontrol ettiğimde öğrenci akbili olmasına rağmen 9,62+10,17 TL olarak 2 çekim birden yapıldı. Üstelik çekim yapılan 10,17 TL lik bakiyenin altında iadeniz başarılı yazıyor fakat bakiyem...
İstanbul kart uygulamasından 10₺ para yükledim akbilime ve bankadan para çekilmiş ama kartta gözükmüyor? Bu durumun sebebi nedir çözülmesini istiyorum. Para ya geri hesabıma yatırılsın ya da akbilime yatırılsın. Şu an akbilde yeterli miktar olmadığı için bir daha yüklemek zorundayım.
İstanbul Kart mobil uygulaması ödememi sürekli bekletiyor. Yüklediğim bakiyeyi kullanamıyorum. Sorunu çözmek için 153 çağrı merkezini arıyorum ama bu numara aramaya kapalı. Belbim ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi fark etmez, birileri bu sorunu çözmeli. Acilen bir açıklama ve paramın akbilime yat...
İstanbulkart ödeme gerçekleştirdiğim halde bankadan parayı çektiği halde parayı aktarmadı İstanbul karta 50 TL bankadan çekildi fakat AKBİL'e aktarılmadı beyaz masaya da şikayetimi gerçekleştireceğim ilgili kişiler ve kurumların gerekeni yapmasını rica ediyorum.
İstanbulkart uygulamasından abonman yükleme işlemi yaptım. Bankamdan parayı çekti ama abonman yüklemesini yapmadı. 153 aradığımda abonman yüklemeniz bulunmamaktadır. Sistemsel sorun olmuş AKBİL yükleme noktalarından tekrar yükleme yapabileceğimi söyledi. Benden zaten ödemesini aldığı işlemin gerçekleştirilemeyeceğini ifade etti. Param ®ın 7 iş günü askıda duracağını söyledi. İşlem başarısızsa paramın hemen iade edilmesi gerekirken 7 gün askıda kalacağını söylüyorlar. Param bana geri gelmeden tekrar para yüklememi istiyor olmaları saçmalık.