Beko derin dondurucum var garantisinin bitmesine 20 gün kalmış sağ gövdesi paslı, fakat Beko'daki çok bilmiş mühendisler kullanıma engel değil olarak yorum yazılmış. Ben ürün değişimini istediğimi belirttim, çünkü gövde değişmeyeceğini bildiriyorum, fakat böyle bir yorum alıyorum.
Devamını Oku
6 yıllık Beko bulaşık makinesi paslandı. Fairy dışında hiçbir ürün kullanmadım. Sepetlerin altı üstü her yeri paslanmış. Müşteri temsilcisi çarpma ve deterjandan olmuştur dedi. Şimdi makineye koyulan her şey sert malzeme ya, çelik, porselen, cam ya, çarpmadan nasıl koyacaktım? Merak ettim. Pamuklara...
Devamını Oku
Evimin bütün beyaz eşyalarını Beko'dan aldım yazıklar olsun bana. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi paslanmaktan dökülüyor ve kesinlikle net sonuç alamıyoruz. İnsan hayatında kaç kere beyaz esya alabilir. Merkezi aradım servis geldi ama hâlâ sonuç yok. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.
Devamını Oku
Merhaba Beko bulaşık makinesi iç sepetleri paslanmış şok oldum. Boyalar atmış pas çıkıyor paslanmaz olmayacak mi bu sepetler. Bu probleme acil çözüm olun sağlığımızla oynamayınız. Üst sepet paslı alt sepet paslı, pastan çürümüş durumda. İstanbul Ümraniye
Devamını Oku
Beko D1 4001 el Bulaşık makinem alalı 10 yıl oldu sepetleri paslandı çok kötü durumda tüm beyaz eşyalarım hep Beko'dan alıyorum. İlk defa başıma böyle bir şey geldi sepetlerimin ücretsiz değiştirilmesini istiyorum ya da tarafıma dönülüp yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Devamını Oku
Beko d1 4001 el bulaşık makinesi aldım. 3 yıl önce hafiften iğne delikleri gibi sepet çubuklarında ve gövdede pas kusmaları oluyordu dedim. Galiba biz yanlış deterjanlar kullanımından diye düşünüyordum. Meğer bu hastalık bütün Beko makinelerinde varmış. Bu firmaları denetleyecek kontrol edecek bir kurum yok mu?