Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bkk 2300 Kahve Makinesinin Çalışmaması

06 Haziran 2023 13:45

Beko bkk 2300 kahve makinesi aldığım günden itibaren rutin kullanamadım. Bir pişirdi bir pişirmedi. 2 veya 3 defa da belki zorla pişirmiştir. Cihazın beyninde problem var, bu cihaza tadilat değil değişim istiyorum dedikçe, cihaz servise gitti 3-4 defa, her seferinde daha kötü geldi. Isıtma tablası değişmiş sözde, tabla çiziklerle dolu. Nasıl değişmiş anlamış değilim? Zaten tablanın yüzeyinde kendi ısısına dayanıklı olmayan kalitesiz bir boya tabakası var yüzeyinden sıyrılan. Hatta servis en son denemelerini Çeşme su ile yapmışlar, cezvemin tabanı bulanık geldi. Cihazınız çalışıyor, arıza yoktur diye. Müşteri merkezine çalışmadığına dair dün WhatsApp danışma hattına video çekip özellikle gönderdim. Ses yok firmadan. Sonuç maalesef Beko işinin ehli olmayan servislerle çalışıp ve müşterisini yıpratıp, mağdur eden bir firmadır. 23 yıllık bir eğitimci ve barista eğitimli biri olarak paramızla rezil olduk. Kahveden nefret ettirdi bizi diyeceğim ama kahve düzgün pişirmedi ki içebilelim. Evimde çok ucuza Beko'dan daha öncesi aldığım, çelik S***kahve pişiricimle devam ediyorum kahvemi içmeye. Beko'dan lütfen rica ediyorum. Gönderdiğim parça halindeki 2 video merkez tarafından izlensin, sonra da dürüstçe rapor yazsın çalışıyor. Bu cihaz, değişime ihtiyacı yoktur diye.

06 Haziran 2023 13:29

Video, bütün göndermediğim için başını kestim. Cihazı 3. Kez takışımdan itibaren göstermektedir. Firmaya ise videonun başından itibaren 2 parça sesli olarak gönderdim Beko Arçelik WhatsApp hattı üzerinden.

06 Haziran 2023 14:11 (Şikayetten 25 dakika sonra)
07 Haziran 2023 01:13

Gerekli bildirimler daha önce yapılmıştır. Otomatik cevap gönderip ilgili bir firma gibi gözükmeyelim lütfen. Çözüm üretin ve ayıplı malınızı işin ehli olmayan servis ile tüketiciyi yıpratacağınıza, ayıplı malın değişimini sağlayın. Ya da servis yerine, fabrikanıza gönderim sağlatın, mühendisleriniz bu çalışmayan makineye çalışıyor der ise de, makine firmanızda kalsın benim Beko Firmasına sadakam olsun.

07 Haziran 2023 06:14

Bugün, Beko merkezin değişim talebimize çözüm bulmaması durumunda, e devlet üzerinden gerekli yasal işlemlerimi başlatacağım ve daha ayrıntılı Beko kahve makinesi video çekimimi tekrar yapıp CİMER bildirimimi gerçekleştireceğim. Saygılarımla.

Beko Bkk 2300 Mini Keyf Beyaz Türk Kahve Makinesi

Kerim