Becas Medikal'de Vasat Lazer Epilasyon Cihazı

15 Eylül 2020

2018 yılında Becas Medikalden aldığımız diode cihaz için başlığı 20 milyon atış garantili olduğunu söylediler. Şu an atışımız 11 milyonda ve teknik servis bizim hatalarımızdan kaynaklı barın yandığını söyledi. Bilirkişilere sorduk, araştırdık öğrendiğimize göre barın ömrünün 10 milyon olduğunu söylediler.

Becas medikale sormak istiyorum. Madem bize 20milyon atış garantisi verdiniz. Bu neyin garantisi? Atışında barla olduğunu düşünürsek bize 20milyon atış garantisini neye dayanarak verdiniz. 20milyon atış ekranda sadece görüntüden ibaret.@Becas Medikal den cihaz almak isteyen meslektaşlarım, çok çok iyi araştırın,20 milyon atış garantisi diye bir şey yok. Bar 10 milyona geldiğinde ömrü bitiyor. Milyarlarca verdiğiniz para ve en önemlisi emeğiniz çöp oluyor.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Becas Medikal Logo
18 Eylül 2020 16:34
18 Eylül 2020 17:11

Şimdi de suyu değiştirmediğimizi iddia ediyorsunuz gerçekten pes. Ayrıca kart arızasında 2600 TL ödedik size sanki garantisi bitmişken ücretsiz yapmışsınız gibi yazmışsinız. Sevgili Becas sonuç olarak 2018 yılında 70bin tl ödeyip aldığımız cihaz şu an bize 25bin lira bar arızası çıkardı, üstelik barı değiştirsek bile 1(1yıl garanti veriyorsunuz)1 yıl sonra o da yanacak yani her yıl 25bin tl'ye başlık alacağız. Siz çok haklısınız, sizden yana hiçbir eksik, hiçbir kusur yok. Ayrıca bakım için arandığım ve benim reddettiğim ses kaydını atar mısınız lütfen? Ben de sizden şu ana kadar oluşan arızaların teknik servis evraklarını istedim hala cevap yok. Sakıncası yoksa göñderir misiniz lütfen?

18 Eylül 2020 17:19

Ayrıca benim iznim olmadan benim konuşmamı kaydedip bununla mı tehdit ediyorsunuz beni, sizi tebrik ediyorum.

18 Eylül 2020 17:20

Kime sordunuz konuşmamı kaydederken?

22 Eylül 2020 16:53

Sayın Becas medikal yetkilileri sorularıma hala cevap bulabilmiş değilim, ayrıca ses kaydını ve geçmiş arızaların teknik servis evraklarını da göndermediniz, bekliyorum.

Becas Medikal'de Alınan Cihaz Mağduriyeti

09 Mayıs

Becas medikal kesinlikle kötü bir firma insanları yanıltıyorlar cihazları hiçbir şekilde insanlara sonuç vermiyor b8 Platinum diod lazer cihazı aldık. 8 ay önce cihaz alındı eğitmen 4 ile 6 seansta kıllar bitiyor 4. Seansa giren danışanlarımızın kıllarında artış ve olmayan yerlerde kıl attı firmayla...

Becas Medikal Ürününün Arkasında Durmuyorlar

30 Mart

Becas medikalden almış olduğum B8 Platinum diode lazerin suyunu ayda bir kez dedikleri ve attıkları videoya göre değiştiriyordum, ancak dört gün önce değiştiğimde suyunu boşalttım ve tekrar yeni suyunu doldurdum. Ancak makineyi çalıştırdığımda içinden su sesi geldiğini fark ettim. Korktuğum için laz...

Becas Medikal Teknik Servis Mağduruyum

22 Kasım 2022

Becas medikalden cihaz aldığım için çok pişmanım çünkü karşımda bir muhatap bulamıyorum. Muhatap bulsam dahi başlarından savıyorlar. Güler yüzleri cihazlarını satana kadar 15 gündür mağdurum hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor. Herşeyleriyle fiyasko bir firma

14 Yorum

Şenay

Nedir yani garanti bitti diye çenemizi kapatıp, hiçbir şeyi sorgulamayalım mı? Ancak bu şekilde mi etik olunuyor? Bizim mağduriyetimiz tek sorumlusu olarak bizi göstermenizi kabul edip,2 yıl önce 70bin ödediğimiz cihazı çöpe atalım öyle mi?

Şenay

Bizi özel telefonlarımızdan rahatsız etmeyin, teknik servisimizin numarası şudur onları arayın oldu. Acaba @Becas Medikal üretim müdürü bu konuda ne der merak ediyorum? Biz sorularımıza ne zaman cevap bulacağız?

Şenay

Bilirkişilerden edindiğimiz ve fotoğrafta gorünen, başlık kısmında yer alan bara yapılan lehimin yanlış olduğunu, Becas medikal teknik servis çalışanlarının neden böyle yaptığını, firma sahiplerine sorduk. Aldığımız cevap şöyle...

Becas Medikal'de Vasat Lazer Epilasyon Cihazı
Burcu

İmzaladığınız sözleşmede açıkça yazmasına ve ses kaydı alınan telefon görüşmelerinizde 3 kez yıllık bakım yaptırmanız firmamızca hatırlatılmış olmasına rağmen ısrarla yaptırmadığınız bakımlarınız neticesinde bu sıkıntıyı yaşamaktasınız. Lütfen kendi

Şenay

İkincisinde bar arızası oluşunu nasıl (2 ay içinde aynı arıza) açıklayacaksınız? Merakla bekliyorum.

Şenay

Yol ücreti talep ettileryanmıs bir başlık 2 ay sorunsuz nasıl çalıştı? Bir anda yandiysa, başlıkta hiçbir değişiklik olmaz mi?2ay öncesinde ki arıza başlığın yanması ise neden kartı onardınız? Başlıktan ışık gelmemesi ilkinde kart, ikincisinde bar ar

Şenay

Arıza karttan dediniz,3 saat uğraşın sonucunda teknik servis bizim bari bize bilgi vermeden söküp, yeni bir bar takıp ve bizi bilgilendirmeden, sizin başlık yanmış dediler. Yani bizim kart için ödediğimiz ücret boşa gitti. Buna rağmen firma IBAN gönd

Şenay

Ayrıca başlıkta hiç ışık yok dedik ilk arızada sizde cihazı daha görmeden arızayı buldunuz fiyatı çikardınız. Ana kart onarılacak dediniz. Onardınız 2ay sonra aynı arızayı yine verdi. Başlıkta ışık yok. Bu kez garanti dahilinde anakartinizi değiştire

Şenay

Fakat ben sorumun cevabini yine alamadım. Şu an bar işlevini yapamıyor çünkü yanmış. Ama tetiğe bastığımızda atış sayacı ilerliyor, yani boş atışta 20 milyon garanti mi? İnanın bu kısmı merak ediyorum. Hangi 20 milyon? Barım 20milyon olmadığı net!

Şenay

Ayrıca başlığı, barı, hiçbir durumda garanti kapsamında olmayacağını kendiniz sözleşmede belirtmissiniz. Yani bakim yapılsaydı da siz bari garanti kapsamında degerlendirmeyecektiniz, siz de çok iyi biliyorsunuz bunu.

Şenay

Bu kadar pahalı bir parçayı yakacak kadar mühim olan yıllık bakımı, cihaz 1 hafta kaldı firmanızda görmediniz mi? Ya da çeşitli arızalardan dolayı 5 kez gelen teknik servis çalışanlarınız neden hatırlatmiyor, öneminden hiç bahsedilmiyor?

Burcu

O zaman aldığınız arabanızın da 10.000 km de bir yaptırmanız gereken bakımlarını hiç yaptırmayıp aracınızın bir gün Allah korusun frenleri tutmazsa araç firmasını mı suçlayacaksınız? Sizi aklı selim ile düşünmeye davet ederiz, hayırlı işler dileriz.

Burcu

Lütfen kendi hatanızı sanki firmanın bir hatası varmış gibi lanse etmeyiniz. Evinize klima dahi alsanız veya aracınıza dahi yılda bir kez bakımı yaptırmalısınız.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.