Baysallar AVM ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Baysallar AVM İnternet Sitesi Alışveriş Mağduriyeti

Emine 2 hafta önce

Telefon reklamı yapılan https://baysallaravm.com sitesinden 15.05.2023 tarihinde 9 taksit olarak aldım. Aynı gün başka bir siteden de dikiş makinesi aldım. Dikiş makinesi Ankara'dan kargo ile 2 güne bana teslim edilmesine rağmen telefon hala kargoya verilmedi. İlk günler mesajlara dönüş yaptılar, faturayı mailime gönderdiler. Ama hala kargo gönderimi yaptıklarına dair mesaj göndermediler, dün bugün bir çok mesaj atmama, sayfalarındaki telefon numaralarından aramama rağmen yetkili birine ulaşamıyorum. Telefon mesajlarından 3 ila 7 günde kargo yapılır diyorlar, pazartesi gününe kadar bir dönüş yapmazlarsa kendileri hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

1 hafta önce

Baysallar AVM Teslim Edilmeyen Ürünüm

Ödemesini Baysallar AVM sitesinden kredi kartım ile taksitle yapmış olduğum ürün gelmedi neredeyse 1 ay oldu. Firma hakkında şikayetçiyim. Maillerime cevap ne de çağrılarıma yanıt alabildim. Acil olarak dönüş bekliyorum ve ücret iademi istiyorum.

2 Destekçi
Efe
1 hafta önce

Baysallar AVM Şikayeti Ve Sorumluları

Baysallar AVM züccaciye ticaret firması tarafından yanıltıldık. Paytr firması ve bankalarda dahil olmak üzere sorunlu olan herkesin cezasını almasını istiyoruz. Firma nasıl oluyor da bu kadar güvenliği aşıp bizlere bunu yaşatabiliyorlar? Mağduriyetimizin giderilmesi için tüm yollara başvuracağız.

1 Destekçi

35 Yorum

Eda

Herhangi bir gelişme var mı, bir haber alan, bilgi edinebilen... Yoksa hep beraber bu durumu böyle sessizce kabullenecek miyiz?

Eda

Mağdurlar için WhatsApp grubu var mı... Varsa linkini paylaşır mısınız... Gelişmeleri takip etmek için ortak bir platform olur

Nihal
Nihal

Şikayeti çözülenler ne şekilde çözümlendi? Bilgi verirlerse sevineceğiz

Eda

Gerçekten şikayeti çözülen var mı, yanlışlıkla mı yazıldı... Emine adlı kişinin sayfasında "çözüldü" yazıyor... Nasıl çözüldü... Hiçbir bilgi yok...

Irmak
Irmak

Şikayetiniz de çözüldü yazıyor çözümlendimi acaba

Emine

Çözülmedi maalesef sanırım yanlış bir anlaşılma oldu. Yasal başvurularımı yaptım, yapıyorum. İnşallah ödememi geri alabilirim, biraz zaman alacağa benziyor. Sonucu mutlaka buraya yazacağım. Siz de bilgilerinizi paylaşırsanız mağdurlara destek olabilirsiniz.

Recep

Emine hanım çözüldü diyorsunuz nasıl çözdünüz paranızı geri iademi ettiler bende savcılığa suç duyurusunda bulundum ama halen bir şey olmadı

Havva
Havva

Çözüldü mü

Zeynep
Zeynep

Emine hanım merhaba nasıl çözümlendi acaba merak ettim

Cemil
Cemil

Nasıl çözüldü detay verebilir misiniz

Nergiz
Nergiz

Nasıl çözüldü bilgi verir misiniz?

Sercan
Sercan

Çözümledi mi gerçekten paranızı aldınız mı geri anlayamadım çözümlendi olarak gözüküyor

Ahmet

Napacamizi bilmiyoruz hepimiz aynı durumdayız

Ahmet

Arkasadaslar ne yapacağız sonuç yok

Ben de aynı şekilde aldım bende de 1 hafta oldu hala gönderilmedi

Ekrem
Ekrem

Arkadaşlar k. Kartı ile ürün alanlar bankayı arayın çekimden haberiniz olmadığını söyleyin banka firmaya ulaşamazsa çekimleri iptal eder zaten ben EFT yaptığım için gitti gibi

Ömer
Ömer

Ekrem bey bende fast ödeme yaptım geri dönüş zor gibi

Ümit
Ümit

Benimde başıma geldi ayın 17sinde aldım hala hazırlanıyor aşamasında müşteri temsilcisi ne ulaşamıyorum site de alışveriş yapılmıyor satışa kapalı bugün neresi varsa şikayet de bulundum Hakem Heyeti CİMER ve bankadan k. Kartından harcama itirazı yaptım bakalım ne olacak

Hky
Hky

Kredi kartıyla mı yapmıştınız EFT ile ödeme yaptık itirazda da bulanamıuoruz😕

Recep

Bende bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum

Murat

CİMER e / savcılığa / bankaya verilen Dilekçe örneğiniz var mı var mı? Paylaşabilirseniz severim

Burak
Burak

Sorununu çözebilen var mı? 3 adet iPhone 13 aldım 2 tanesini nakit havale / EFT yaptım - ödeme bekleniyor da kaldı 1 tanesini kart ile ödedim hazırlanıyor da kaldı. Çözüme ulaşabilen varsa sevinirim

Bende bekliyorum Ssmsung A23 aldım 12 mayısta hala gelmedi

Murat

Telefonlarında bakmıyorlar, taktikleri müşteriyi yıldırmak Bunları yılmadan bıkmadan şikayet etmek lazım, savcılığa, CİMER e ve bankalara da bildirip, para kanallarını dondurmak lazım

Münever

Ben bankayı aradım bir şey yapamayız dediler. A23 Samsung telefon aldım 10 gün oldu ne yapmamak lazım bilmiyorum

Derya

Arkadaşlar robot süpürge hala elime ulaşmadı benimde 9 gün oldu. CİMER'e ticaret Bakanlığına başvurumu yaptım arıyorum bugün tel açılmıyor

Serpil
Serpil

Bizde mağduruz. Sözde Anneler Günü kampanyasından robot süpürge siparişi vermiştik. Şimdi hiçbir şekilde firmaya ulaşılamıyor. Belki birlikte hareket edersek bir sonuç çıkar.

Nedir son durum

Derya

Birlikte hareket edelim arkadaşlar bende robot süpürge mağduruyum CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım Cumhuriyet baş savcılığına başvuru yapacağım

Pınar
Pınar

Paytr mesaj

Ferdi
Ferdi

Tüketici Hakem Heyeti'ne e devlet üzerinden başvuru yaptım bende

Emrah
Emrah

Arkadaşlar kredi veya banka kartı ile alışverişi yapanlar Paytr firmasına baskı yapsın sonuçta bu para onlara verildi aracı onlar almadığımız ürünün parasını onlara vererek onlarla ortak iş yapmış oluyorlar herkes pay TR aracılık hizmetlerine yazsın

Münever

Bende CİMER e yazacağım sürekli internet alışveriş yaparım ilk defa başıma geldi

Vedat
Vedat

Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne resmi başvuru yaptım 10 güne belli olur dediler

Derya

CİMER'e yazdım ticaret Bakanlığına Roborock s7 mağduruyum bende her yere şikayet edeceğim