Baydöner Üniversite Öğrenci E Postasının Gelmemesi.

04 Haziran
İlknur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin çözümü için teşekkür ediyorum”

Baydöner uygulamasını indirdim. E-posta doğrula dedim. Defalarca kez ancak olmadı. Doğrulama epostası bir türlü gelmedi. Başka telefonlardan da denememe rağmen telefonuma halen e posta kodu gelmedi. O kadar insanı gelmeyen bir kod yüzünden bekletmek zorunda kaldık. Mağduriyetin çözümüne Yardımcı olabilir misiniz?

Baydöner Logo
04 Haziran 17:28

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 24991608 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

Baydöner Logo
04 Haziran 17:28
İlknur
04 Haziran 17:40

Şikayetimin çözümü için teşekkür ediyorum

Baydöner Döner Yemek İçin Geldik, Pide Yedik.

15 saat önce

Park Afyon By Döner şubesinde 2 porsiyon döner söyledik, döner mi yemek için geldik yoksa pide mi yemeye geldik anlamadım. 1.5 porsiyon içerisinde dönerden çok pide vardı, resmen karnımızı pide ile doyurduk. Bu markaya bu hizmet yakışmıyor. Müşteri memnuniyeti sıfır.

Baydöner İskender Pide Sos

17 saat önce

17 Burda Baydöner'de yediğim İskender çok kötü bir üründü. Soğuk ve pidesi taş gibiydi. Üstelik geç gelmesi yaklaşık 25-30 dakika arasında sürdü. Hiçbir tadı yoktu, sosu su gibiydi. Baydöner ismine yakıştıramadım. Yıllardır gittiğimiz tek yerdi.

Baydöner Yemek Ücreti 2 Ayrı Hesaptan 2 Kez Ödendi

18 saat önce

19.09.2023 günü Prime Mall İskenderun AVM'de Baydöner'den arkadaşımla yemek yedik. Hesap ödeme esnasında kartımı temassız okuttum. Cihazda sorun olduğunu söylediler ve daha sonra 2. Pos cihazından arkadaşım ödedi ve çıktık. Daha sonra baktığımda hesabıma benden de aynı şekilde kesilmişti. Yani yediğ...

Baydöner Garsonun Kafasına Göre Hareket Etmesi

20 saat önce

Kahramanmaraş'ta Piazza Avm'de nişanlımla 139.99 büyük yazıyla yazılan İskender yazısından, hatta yanında kola veya salata ya da çorbanın ücretsiz olduğu yazılan menüden içeride sipariş alan garsonun kafasına göre hiçbir şey belirtmeden yüksek fiyattan adisyona yazdığını, bu iki menüye 280 bilemedin...

Baydöner Fanta Fest Verilen Kod Geçersiz

1 gün önce

Fanta Festivali'nden Baydöner'de Çark çevirdik ve kupon kazandım 300 TL'ye 75 TL indirim ama kodu 30 Eylül 2023'e kadar kullanmamız gerektiğini öğrendik ve uygulamayı indirip üye oldum ama kod geçersiz olduğundan dolayı maalesef yine hüsran yaşadım. Konu hakkında dönüşünüzü bekliyorum.

0 Yorum

Baydöner Şikayetvar üye markasıdır