Başkent Doğalgaz Saat Hata Veriyor (geçersiz)

11 Mayıs

Saate kartı takınca geçersiz yazısı geliyor. Kredi bitmek üzere sorunu öğrenmek için kart üzerinden yazılı olan numaraya hiçbir şekilde ulaşılamıyor. ATM'ye gidip ödeme yapmak istedim. Orada da kartı kabul etmiyor. Sorun nedir, nasıl çözülür? Bilgi alabilir miyim?

Başkent Doğalgaz Logo
12 Mayıs 17:20

Sayın Abonemiz; Söz konusu talebinize dair tarafınız ile iletişime geçilmiş olup ilgili birimimiz tarafından bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla BAŞKENTGAZ

Başkent Doğalgaz Kartlı Dogalgaz Sayacı

13 Haziran

Başkent Kargaz'ın 100002151** numaralı kartlı sayaç abonesiyim. Sayacım kartı okumuyor, aradım 14 seneyi geçmiş, yeniden abone olacaksınız. 1400 küsur...

Başkent Doğalgaz Güvence Bedeli İadesini Alamamak

1 gün önce

Başkent Doğalgaz 100004590325 numaralı aboneliğimi kapattıktan sonra güvence bedelini almak için hayhay uygulaması indirdim. Ancak uygulama içerisinde güvence bedelini alma sekmesine gelindiğinde bu numaraya ait fatura bulunmamıştır yazısı almaktayım. Güvence bedelimin yatırılmasını talep ediyorum

1 Yorum

Derin

Çözüm nasıl oldu acaba bende aynı sorun bir yere ulaşamadım

Başkent Doğalgaz Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı