Başkent Doğalgaz ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
  • profile
2 Destekçi
  1 Yorum

Başkent Doğalgaz Ocak Ve Banyo Doğal Gaz Bedeli Fahiş Tutarda Geliyor

852görüntüleme
Suzan
Suzan 18 Kasım 2020 18:53

Sayın 100004168251 s. Hesaplı abonemiz, 246,00 tutarlı 17.11.2020 vadeli faturanız bulunmaktadır. Ödeme yaptıysanız bu bildirimi dikkate almayınız. 0850 222 6429 B002.

Hamam işletmiyoruz. 3 Kişilik aileyiz. Ayda 240-250 TL sadece banyo ve ocak gaz bedeli ödüyoruz. Şikayetçi olduk. Saat normal cevabı aldık. Ocağı açıyoruz saat atlaya zıplaya dönüyor. İlgilenen yok. Asgari ücret altında yaşıyan insanlara bu reva mı?

Başkent Doğalgaz Logo
Başkent Doğalgaz23 Kasım 2020 13:47

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

Başkent Doğalgaz Logo
Başkent Doğalgaz26 Kasım 2020 10:44

Değerli Abonemiz, Faturanız incelenmiş ve herhangi bir hata görülmemiştir. Geçmiş yıllarda aynı dönemlerde yapılan tüketimler aynı görülmüştür. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla BAŞKENTGAZ

Suzan
Suzan26 Kasım 2020 14:52

Cevabınız yersiz ve yetersiz. Elinizde 3 kişilik aile olup da ısınma masrafları haricinde sadece ocak ve banyo doğalgazı için ayda 240-250 TL veren ikinci bir abone var mı? Aynı durumdaki yakınlarıma sordum: yazın 10-20 TL, kışın en fazla 40 TL ödüyorlar. Şirketinizin hiç mi veri tabanı yok. İstatistik tutmuyor musunuz? Sadece ocak+ banyo doğalgazı harcayanlar ortalama ayda kaç tl ödüyor? Evrak üzerinden araştırmanızda samimi olun. Ben de dairede oturmaya başladığım 22 Aralık 2019'dan beri ayda 240-250 TL ödediğimi biliyorum. Şikayetimi tekrar bana dönüp söylemişsiniz, bunu da çözüm olarak takdim ediyorsunuz. Allah'a şükür ne yaptığınızı kavrayacak zekam var. Gönderdiğiniz faturalardaki adres benim adresim değil. Faturada E2 etap yazıyor, ben E10 Etapta oturuyorum. Faturada D2 yazıyor ben D5 de oturuyorum. Belki sayaç numarası da benim değil, hatta başkası harcıyor belki de ben ödüyorum. Tabi farkına bile varmadınız. Daire'yi 06 Mayıs 2019'da satın aldım. Haziran-Eylül 2019'da 4 ay kirada 1 kişi oturdu. Kasım 2019'da yine 1 ay 1 kişi oturdu ve kontörlü sayaçla doğalgaz kullandılar. Evi boşaltınca bu defa kiraya vermedim İstanbul'dan gelerek 22 Aralık 2019'da kendi daireme taşındım. Ben üç kişi oturmaktayım. Yapacağınız iş bu evde kiracılar döneminde ve benim dönemimde harcanan doğalgaz miktarını mukayese etmek, adres ve sayaç numaralarını yerinde tetkik etmek, ortalamaların çok üzerinde bir doğal gaz harcaması olduğunu istatistiklerle de sabit ise sayacı söküp yerine deneme amaçlı başka bir sayaç takmak ve birkaç ay gözlemlemek. Bunu siz yapmazsanız bu defa yargı yoluna gideceğim. Samimi ve dürüst, namusu ile hizmet eden bir müessese olarak ilginizi bekliyorum.

  • profile
  • profile
2 Destekçi
  1 Yorum

1 Yorum

Ahmet
Ahmet21 Kasım 2020 23:33
 

İstanbul'da yaşayan 3 kişilik aileyiz. Yazın banyo ve ocak gaz için ayda 10-15 TL. Kışın 25-40 TL veriyoruz. 240-250 TL doğalgazı ocak ve banyoda harcamak imkansız. Faturadaki adresi ve sayaç numarasını kontrol edin.

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler