Sultan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:29

Başkent Doğalgaz ; haksız ve hukuksuz şekilde bayramda doğal gazı kesmesi. 3 yıldan beri, sayacın 20 yıllık olduğu bahanesiyle mekanik sayaca geçmem ve sözleşme yenilemem için gazımı kesmekle tehdit etti. 1 yıldan beri gaz satışı yapmadı. Kartımı bloke etti. Karttaki gazıda yükleyemedim. Ön ödemeli sayaca bir yıldan fazla suredir fatura gönderdi. Bunlarla ilgili belgeleri ekte sunacağım. Devletin verdiği destekten yararlanabilmem için gaz yüklemem gerektiğini bildiren mesaj gönderdi. Gaz matikte her zaman ki gibi gaz satışı yok, Başkent Gaz'ı aramam gerekiyormuş. Dakikalar süren uğraştan sonra müşteri temsilcisine ulaşıyorum. Bu yapılanların yanlışlığını belirtiyorum. Sayacımın sözleşme yenilemeden ön ödemeli sayaçla değişmesi gerektiğini vurguluyorum. Ön ödemeli sayaç üretilmiyormuş. Rica ediyorum aklımızla dalga geçmeyin. Firmalar şakır sakır elektronik sayaç üretiyor. E fatura bile zorunlu hale gelirken, yirmi yıl önce olan sistem simdi nasıl olmuyor? Sora müşteri temsilcisi, internetten yeni abonelik başvurusu yapabileceğimi ocak ve şofben için 230 TL ödemem gerektiğini söylüyor. Yanlışlık olduğunu sadece ocak kullandığımı ve 77.73 TL olduğunu belirtiyorum. Önce başvurunuzu yapın sonra bizi arayın diyor. Bayramda'da doğal gazım kesiliyor. Sayın Başkent Doğalgaz yetkilileri;Devletin verdiği desteğe bile engel olmaya çalışıyorsunuz. Nereden baksam vatandaşı mağdur eden ve haksız kazanç sağlayan yaklaşımlarda bulunuyorsunuz. İvedilikle mağduriyetimin giderilmesini ( doğal gazın açılması, devletin verdiği 1 yıl gaz desteğinden faydalanmam ve sayacın Başkent Doğalgaz tarafından sözleşmeme uygun olarak ön ödemeli sayaçla değişmesi ) sorunun lehime çözülmesini talep ediyorum. Aksi halde hukuki yollardan hakkımı arayacağımı bildiririm.

05 Temmuz 2023 15:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
Sultan
06 Temmuz 2023 11:05

Sayın Başkent gaz yetkilileri! Sistemin gücünü ve açığını arkanıza alıp, tekelleşmenin getirdiği avantajla; işinize nasıl gelirse öyle davranıyorsunuz. Cevaplar otomatik şikayetleri dikkate bile almıyorsunuz. Mekanik sistemde fatura şikayetlerinin ne kadar fazla olduğunu ve nasıl keyfi davranıldığını görüyorum. Amaç karınıza kar katmak. Oysa yukarıdaki açıklamanızda, ön ödemeli sayacın ön ödemeli sayaçla değişebileceği yazıyor. Benim tesisatıma mekanik sayacın uygunluğuna nasıl karar verdiniz. Ayrıca her şey dijitalleşirken ve bunca yıl kullanılan sistem nedense karlılığınız söz konusu olunca sıkıntı oldu.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın Kartlı Sayaç Mağduriyeti

26 Kasım 2024 23:19
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Vatandaşı Umursamıyor. IBAN Larını Kontrol Etmiyor.

01 Aralık 2023 01:17
baskent-dogalgaz-vatandasi-umursamiyor-iban-larini-kontrol-etmiyor-1.pdf
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın Müşteri Hizmetleri Ve Ücretlendirme Politikası Üzerine Şikayet

25 Kasım 2024 23:18

Başkent Doğalgaz'ın Sayacım Üzerindeki Haksız İşlemleri