Başkent Doğalgaz dan bugün gelen ekip apartmanımızda merkezi sistem doğalgaz için onayı verip gazın yanmasını sağlayacaktı fakat başkent gazın vermiş olduğu sayaç arızalı çıktığı için onay verilmedi. Verdikleri bilgiye göre cihazın firma tarafından bir an önce değişmesi ya da tamir edilmesi gerekiyormuş. Kendi verdikleri cihazın arızasından dolayı bizi mağdur ediyorlar. Havalar çok soğudu ve evimizde Yenidoğan bebeğimiz var. Bu nasıl iş ahlakıdır. Apartmanca bu mağduriyetinizin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. İlimizde havalar artık eksi derecelere düştü. Adres: Ankara Elmadağ hasanoğlan Bahçelievler Mah yavuz **sokak karakoç yaşam evleri.