25 Nisan 2013

Barkoriko.com (Commander) Ürün Kalitesiz!

19. 04. 2013 te final frst denilen yerden gelen sms üzerine 02129120008 nolu telefonu aradım ve karşıma barkoriko.com internet alış veriş sitesi çıktı. Bu internet sitesinden maalesef aldatılarak vip ürünüdür ve piyasa değeri 2500 tl ve size 1000 tl indiriminiz var diye tablet, cep telefonu iki kol saati, yakıt tasarruf cihazı ve çamaşır yıkama topu sattılar 950 tl.

Ben bu ürünleri görmeden alıyorum inceleyip sitenizden iade ederim beğenmezsem dediğim halde tamam dediler. Sonrasında satış sonrası inceleyip yanıltıldığımı anlayınca bankaya geri döndüm ama nafile çoktan çekilmişti. Ben bu ürünleri iade ettim kaliteli bir başka ürünle değişim istiyorum. Aksi takdirde paramın iadesini.

Hüseyin 175 Okunma

Cevaplar

  • Hüseyin 24 Mayıs 2013

    Merhaba, Bu zaman yazmama ve nerdeyse hergün aramama rağmen hala barkoriko.com tarafından bana kimse geri dönüpte,tamam kardeşim senin sorununu çözdük kargon çıktı geliyor demedi ve dmeyecek sanırım.Bugün bile aradım ve görüştüğüm müşteri temsilcisi beni konuşturmak istemeyip sistemde kayıt oluşturulmış beyfendi sizi saat 15:20 de arayacaklar.İlgili departmanla konuşursunuz dedi.Ulen ben zaten yaklaşık bir aydır anlatıyorum hemen hemen çağrı merkezinde ki tüm arkadaşlarla konuşmuşumdur herhalde beni mutlaka tanırlar.Analmadım ki bu nasıl bir memnuniyet...nerde tüketici hakları... Sanırım bundan sonra benim gösterecek iyiniyet anlayışım kalmadı...

  • Hüseyin 10 Mayıs 2013

    Merhaba, Evet benimle 08.05.2013 tarihinde beni aradıkları doğru.Ancak henüz ürünleri gönderip göndermediklerini bilmiyorum ve tam olarak ne geleceğinide bilmiyorum.Benim en son kouştuğum yetkili kişi 08.05.2013 te bana dönecekti hala dönecek Burak Bey... Anlamıyorum bir ürünü değiştirmek, stokta olup olmadığını öğrenmek bukadar mı zor... Bana cevap vermişler güya emailde ama sonuç yok...

  • Barkoriko.com (Commander) Temsilcisi09 Mayıs 2013

    Merhaba; Müşterimiz ile 08.05.2013 Tarihinde görüşme yapıldı talep ettiği ürünler stoklarda mevcut olmadığı için siparişi verildi 2 gün içinde tarafımıza ulaşacak ve kargo çıkışı sağlanacaktır.Bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirme dün yapılan görüşmemizde müşterimize verilmiştir bilgilerinize.

  • Barkoriko.com (Commander) Temsilcisi09 Mayıs 2013

    Merhaba; Müşterimiz ile 08.05.2013 Tarihinde görüşme yapıldı talep ettiği ürünler stoklarda mevcut olmadığı için siparişi verildi 2 gün içinde tarafımıza ulaşacak ve kargo çıkışı sağlanacaktır.Bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirme dün yapılan görüşmemizde müşterimize verilmiştir bilgilerinize.

  • Hüseyin 09 Mayıs 2013

    Merhaba, Sorun filan çözülmedi.Hala istemiş olduğum ürünler bana gelmedi ve hergün aramama rağmen gün içinde döneceğiz denilip sabahı akşam ediyorlar.Tam olarak konuyla ilgili yetkili birine ulaşamıyorum her konuştuğum kişi notunuzu aldım diyor... ama sonuç yok.Ben istediğim ürünleri gönderiniz...Zahmet edipte yetkili biri arasın ve artık şu sorunu çözsün lütfen. Hüseyin

  • Barkoriko.com (Commander) Temsilcisi27 Nisan 2013

    Merhaba; Müşterimizle gönderimi gerçekleştirilen ürünlerle ilgili görüşülmüş ve sorun giderilmiştir.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap