Barçın Spor Müşterilerini Mağdur Ediyor

Selim
19 Ağustos 15:20

21.12.2023 tarihinde barcin.com'dan almış olduğum Nike Air Winflo 9 Shield ürününden kısa süre sonra, kullanımına engel teşkil edecek seviyede her adımda gıcırdama sesi gelmeye başladı. Bu şikayetten dolayı tarafınıza kusurlu/ayıplı ürünü göndermek için 250₺ kargo ücreti ödeyerek gönderdim. Ancak ürün incelemesi, talep ettiğim nedenden değil 'astar yırtılması' olarak sisteme çarpıtılarak, müşteri hizmetleri personeli tarafından yanlış bilgi iletildiği için ürüne red cevabı verilerek geri gönderildi. Daha sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne yapmış olduğum başvuruda, ayıplı malın iadesi yönünde karar çıktı. Şimdi zaten mağdur edildiğim bu süreçte ayakkabıyı kullanamadım ve kargo ücreti ödediğim yetmezmiş gibi ürünü ve kararı tarafınıza göndermek için yine kargo ödemesini benim yapmam isteniyor. Barçın Spor'dan sadece internet üzerinden değil, aynı zamanda mağazalarınızdan da kendim ve ailem adına alışveriş yapmaktayım. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, Şikayetvar'a yazacağımı, zaten mağdur edildiğimi ve şirkete şikayet maili atacağımı belirtmeme rağmen o kadar müşteri memnuniyetinden uzaklar ki 'yazabilirsiniz.' diye cevap verebiliyorlar. Bundan sonra kesinlikle bedava dağıtsalar dahi Barçın Spor'u tercih etmeyeceğim. Müşterisine değer vermeyen böyle firmalar para kazanmayı hak etmiyor.

Barçın Spor Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Engin
11 Ağustos 14:17
Barçın Spor Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Barçın Spor Ve Nike Spor Müşteri İlişkileri Müdürlüğüne

Yunus