2 gün önce muayene için gittiğim özel hastanekadın doğum polikliniği doktoru h. ş ve sekreteri g. B 'nin sorumsuz ve ilgisiz davranışlarından rahatsız oldum randevu saatimden çok sonra muayeneye alındım ve benden sonra gelen 2 hasta muayeneye alındı ben en sona bırakıldım üstelik muayene için doktor beni unutup bekletti tekrar geri döndüğünde dalga geçer gibi unuttuğunu söyleyip güldüler böylesine lakayıt tavırlardan çok rahatsız oldum bu kadar sorumsuzca alay eder gibi davranışları yakıştıramadım sözde özel hastane yapılan muameleden hiç memnun kalmadım.
0 Yorum
2 gün önce muayene için gittiğim özel hastane kadın doğum polikliniği doktoru h. ş ve sekreteri g. B 'nin sorumsuz ve ilgisiz davranışlarından rahatsız oldum randevu saatimden çok sonra muayeneye alındım ve benden sonra gelen 2 hasta muayeneye alındı ben en sona bırakıldım üstelik muayene için doktor beni unutup bekletti tekrar geri döndüğünde dalga geçer gibi unuttuğunu söyleyip güldüler böylesine lakayıt tavırlardan çok rahatsız oldum bu kadar sorumsuzca alay eder gibi davranışları yakıştıramadım sözde özel hastane yapılan muameleden hiç memnun kalmadım.