Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatalarını Kabul Etmeyen Sözde Hekimler

15 Ağustos 2023 09:02

05.08.2023 tarihinde ufak bir kaza geçirdim ve sağ ayak tarak kemiği kırıldı. Çiğli Eğitim Araştırma hastanesinin acil bölümünde gittim. Film çekildi orada bulunan doktor ortopedi bilgisi olmadığı için ayağıma yarım alçı yapıldı. Pazartesi günü Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi'ne zor bela randevu buldum çekilen filmi gösterdim tam alçı olması gerektiğini söyledi. Lakin ayağımda şişlik olması sebebiyle alçıya almadı. 1 hafta sonra şişlik indi ve yeniden Çiğli eğitim araştırma hastanesinin aciline gittim durumu belirttim acilde ki doktor yüzüme dahi bakmadı. Ortopedi bölümüne gidip durumu anlattım doktordan randevu almam gerektiğini söyledi. Bu koşuşturmaca içerisinde mevcut alçıda kırıldı. Kısacası ayağıma baştan tam alçı yapması gerekirken yarım alçı yapan ve daha sonra alçının kırıldığını belirtmeme rağmen yüzümüze dahi bakmayan bu doktorları uyarılmasını rica ederim. Yarım yamalak tedavi yapıp hatalarından sorumlu olmamak nasıl bir insanlıktır.

Hastane Katındaki Tuvaletlerin Kapalı Olması Hastaları Mağdur Ediyor

24 Eylül 10:27