Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 2016 yılında faaliyete geçmiş olan, İzmir'de faaliyet gösteren bir devlet hastanesidir. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, İzmir'in ilk dijital hastanesi olma unvanını taşımaktadır. 517 yatak kapasitesi bulunan hastane 70.000 metrekarelik kapalı ve açık alan üzerine kurulmuş olup, toplam 23 bloktan oluşmaktadır. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, İzmir Kuzeybatı bölgesinin en büyük hastanesi olarak bilinmektedir. Bununla birlikte sağlık kurumunda 112 adet poliklinik odası, 112 adet yoğun bakım yatağı, 19 süit oda ve 405 adet klinik yatağı bulunmaktadır. Oldukça kapsamlı bir hasta kapasitesine ve geniş bir tıbbi personele sahip olan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi doktorları, hemşireleri ve tüm sağlık çalışanları ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Doktorları, Bölümleri & Hizmetleri
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi fizik tedavi doktorları başta olmak üzere pek çok farklı branşta öne çıkan bir hastane olarak geniş kitleler tarafından tercih edilmektedir. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde poliklinik ve cerrahi olmak üzere iki ana dalda farklı birimler bulunmaktadır. Kulak burun boğazdan dahiliyeye, gastroenterolojiden enfeksiyon hastalıklarına, ortopediden kardiyolojiye pek çok farklı tıbbi alanda poliklinik hizmeti sunan hastane, aynı zamanda kapsamlı radyoloji bölümü ile de dikkat çekmektedir. Son teknoloji cihazların kullanıldığı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi radyoloji bölümünde BT, MR, ultrason ve röntgen gibi ileri görüntüleme tekniklerinden faydalanmak mümkündür. Yine Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi laboratuvarlarında kapsamlı kan testleri gerçekleştirilmekte ve sonuçlar en hızlı, en şeffaf ve en doğru biçimde hastalara sunulmaktadır. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi cerrahi doktorları da en az poliklinik doktorları kadar yetkin ve tecrübeli olmakla birlikte envaiçeşit cerrahi işlem gerçekleştirebilmektedir. Beyin ve sinir cerrahisi, ağız, diş ve çene cerrahisi, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, göğüs cerrahisi ve genel cerrahi gibi farklı tıbbi birimlerde operasyon gerçekleştiren hekimler hakkında bilgi almak için kurumun resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da buradaki doktor yorumlarını okuyabilirsiniz. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin özellikli birimleri arasında Uyku Laboratuvarı, KBRN Arındırma Ünitesi, Gebe Okulu, Diyabet Okulu, Girişimsel Radyoloji, Emzirme Danışmanlığı Polikliniği, Ayakta Kemoterapi Ünitesi ve Erişkin Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi birimler de ön plana çıkmaktadır.
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Şikayet & Yorumları
Daha önce Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nden randevu almadıysanız ve hastaneye muayeneye gitmeden önce diğer hasta yorumlarını okumak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi şikayet sayfası üzerinden siz de hastane doktorları, birimleri, personeli ve hizmetleri hakkında daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Örneğin hastanenin psikiyatri bölümünü ziyaret etmeden önce Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi psikiyatri doktorları hakkında bilgi alabilir, fizik tedaviniz öncesinde ise Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi fizik tedavi doktorları yorumlarını okuyarak kendi doktorunuzla ilgili de bilgi bulabilirsiniz. Bununla birlikte son dönemde gittiğiniz bir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi randevusu hakkındaki görüşlerinizi iletmek istiyorsanız, yine bu Şikayetvar sayfasından yararlanabilirsiniz. İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi şikayet, geri bildirim ve yorumlarınızı burada paylaşarak sesinizi duyurabilir, herhangi bir olumsuzluk durumunda kurum yetkililerin sizinle daha seri bir biçimde irtibata geçmesine ön ayak olabilirsiniz. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi iletişim bilgilerine Sıkça Sorulan Sorular arasında bulabileceğiniz gibi hastanenin resmi internet sitesinden de yararlanabilirsiniz.