300 TL yatırım sağladım. 1000'e tamamlamam gerektiği söylendi. Sonra tek seferde 1000 olması gerektiği. Totalde 2000 TL param şu an sitede askıda şeklinde görünüyor. Fakat hiçbir oyuna giriş yapamıyorum. Kendi hesabım ve şifremle şüpheli hesaba girişi nasıl yapabilirim. Şikayetçiyim.
Mariobet hesabımı bloke etti. Yazdığımda önce 500 TL gönderdim daha sonra 2000 TL yatırım yapmanız lazım dediler. Onu da gönderdim en son bana kalkıp 3000 TL göndermeniz lazım deyip hesabımı açmadılar. En son para hesabıma yattı ama ne oyuna giriyor ne de parayı çekebiliyorum
Mariobet 500 TL yatırım yaptım sonra oyunlara giriş yapamıyorum bu kadar saçmalık olmaz yatırımı 1500 e tamamlamalısınız diyorlar en başta söylemiyorlar ve içindeki ücreti de kullanamıyorum çekemiyorum da şikayetimin en kısa sürede çözülmesini istiyorum
Mariobet yeni üye oldum, 3D slot oyunları oynadım sonra ertesi gün tekrar siteye girdiğimde 93 ₺ param vardı ve bakiyemin sıfır olduğunu gördüm. Canlı mt bağlandığımda yeni üyesiniz size güvenebilmemiz için 1000 ₺ yükleyin sonra paranız iade edilecektir diye söylediler.
Mariobete yatırım yaptım, parama el koydular. 2000 TL daha yatırmamı istiyorlar, bunun izahı olamaz. Dekont bile atmama rağmen ne iade ediyorlar ne de hesabıma yatırıyorlar. Benim böyle bir saçmalık karşısında 2000 TL'm yoksa param orada kaynayacak mı? Bunun açıklamasını kimse yapmıyor, çıldırmak üz...
Uzun bir süredir yaklaşık 3 yıldır bu sayfaya üyeyim. Bir çok kez yatırım yaptım, çekim yaptım, hiçbir sorun olmamıştı.
Dün 3000 TL Yatırım yaptın. Hesabıma yatırmadılar. Canlı destek veya WhatsApp hattı üzerinden görüştüğümde 3000 TL extra istediler. Yatırdığım ücret vip Statüsüne giriyormuş o nede...
Bugün üye oldum. Banka havalesi ile 100 TL yatırım. Yaptım minimum. 100 TL yazıyordu tabi bu arada müşteri temsilcisi IBAN'ı falan attı daha sonra dekont istendi alıcı kısmına kullanıcı adımı girdim ve 100 TL yatırımdan sonra müşteri temsilcisi 900 TL daha yatırım yapmamı söyledi.
Hesabımı blokeli d...
Mariobet 300 TL yatırdım alt limit 1.100 TL olduğu için parama el koydular geride vermiyorlar, kendileri canlı destekten şahsıma hiçbir sebeple yardımcı olmamıştır ve halen param duruyor asla geri alamıyorum.
Hesapta 9k para aktarımı yaptım. İlk önce güncellendi dediler. 2 k para aldılar. Sonra vip üyelik dediler. 5 k aldılar oynamak için de, para atmıştım. Zaten içeride olan parada, şu an yok. Yani şikayetçiyim. Ağlayacağım sinirden ya. Şimdi de bir 10 k daha isteniyor. Neymiş efendim, ayrı ayrı parayı ...
Betsmove'ye girdim 900 TL yatırdım yatmadı canlı destekten mesaj atım dediler minimum tutar 3 bin tl olduğu için bende 3 bin daha yatırdım bir daha yatmadı dedim paramı verin yoksa şikayet edeceğim hiç umurlarında bile değil.
Bahis sitesine güvendim bin pişman oldum. Benzer sitelere yönlendirip hesabına yatırdığın parayı bir şekilde alıp geri göndermiyorlar. Ben yaptım çok büyük bir hata siz yapmayın giden 1000 TL oldu üzüldüm ama başkasının canı yanmasın. Ben cezamı aldım siz bu durumu yaşamayın.
E*** hesabımın blokesi kalkmadı içeri de 2000 liram var. Bu kazanç değil kendi yatırmış olduğum para. Biz tavsiye üzerine geldik buraya gelmez olsaydık kendi paramız bloke yemiş şunu yatır bunu yatır şöyle çek böyle çek dalga mı geçiyorsunuz.
Mariobete yatırım yaptım ve oyuna giremedim. Paramı geri iade istedim. Yatırım yapmam istendi. 1000 TL veya 500 TL yatırım yapmamı istedi. Canlı destek hattına bağlandım. Canlı destek hattındaki ki kişi bana küfür etti.
Mariobet'te hesabım askıya alındı diyerek 600 kiramı aldılar. Lütfen paramı geri yatırın sürekli hesap limitini yükseltip para istiyorlar çekim için elimde dekont olmasına rağmen paramı geri alamıyorum.
12mart tarihinde Mariobet'e hesabınız aktif edilmesi denilerek 1.000 TL tutar yatırdım. Kişilerle görüştüğümde bankayla görüşüp hatanın giderebileceğimi sitenin onlara ait olmadığını söylediler. Bankayla görüştüm. Banka bu konuda yardımcı olamayız dedi. Ama Mariobet'te görüştüğüm kişi, tamamı hesabı...
Tam tamına 13.000 TL'mi aldılar. Para yatırma kısmında minimum yatırma miktarını düşük gösteriyorlar siz paranızı yatırdıktan sonra diyorlar ki minimum tutar güncellendi yatırımınız minimum tutarın altında (1000 TL yatırmıştım) olduğu için hesabınız askıya alındı. Minimum tutar olan 3000 TL 'yi yatı...
Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.