22 Nisan 2014

Baby2go Sorunlu Bebek Arabası.

çok beyendiğim için renginden dolayı bu firmanın arabasını aldım, bebek arabasını keşke almaz olsaydım, yaz geldi kullanmak için çıkarttım ve bebeğimi kafa üstü düşürdüm Allah'a şükür bir şey olmadı sonrada aldığım firmaya götürdüm oraya götürürken de bu sefer ikiye katlandı, firmaya gitmesi gerekiyormuş arabanın ve araba bu şikayetlerden dolayı hepsini sözde kontrol etmiş.

Nedense benim ki demek ki gözden kaçmış,şimdi şikayetleri okuyunca insanların ne kadar haklı olduğunu öğrendim, firmanın telefonunu buldum şikayetimi aktardım bana arabayı gönderin bakalım sorun yoksa geri yollarız dediler, dalga geçer gibi sözde garantisi var arabanın.

Sevil 4.750 Okunma

Cevaplar

  • Sevil 15 Aralık 2014

    merak edip takip eden arkadaşlar hala sess yokk bende bana bu firma dönene kadar yazıcamm ben gibi uğraşmak istemiyosanız iyi düşünüp alışveriş yapın

  • Sevil 30 Ekim 2014

    ilgilenip okuyan arkadaşlar ekim ayıda bitiyo hala ses yok firmadan beni ne bi kere aradılar nede ulaştılar dikkat edin ürün alrken benim yaptığım hatayı yapıp ürünün arkasında durmayan firmadan almayın yaz bitti ben bi kere bile kullanmadım benim düştüğüm duruma düşmeyin

  • Sevil 20 Eylül 2014

    gene firmadan ses yok ilgilenenlere duyrulurr yaz bitti artık ararlar sanırım eylül ayı oldu yaz bitti bana en kısa zamanda dönüyolardıı

  • Sevil 07 Ağustos 2014

    hala ses yok firmadan

  • Sevil 20 Temmuz 2014

    20 temmuz pazar oldu dikkatini çekipte okuyan arkadaşlara sesleniyorum hala ses yok firmadan sözde aranacağım tarih mayıstı ne kadar alakalılar bakın işte sakın bu firmadan ürün almayın alacaksanız bile iyi düşünün

  • Sevil 09 Temmuz 2014

    mayıs ayında bana dönecem diye yazdılar 8 temmuz oldu bana dönen yok bu firmadan ürün almak isteyenler çok dikkatli olun bence aranmadığım sürecede sürekli buraya yazıcamm asla ben gibi firma incelemeden alışveriş yapmayınn

  • Sevil 20 Haziran 2014

    bana ısrarla dönen yok bende bu firma arayana kadar sürekli ne kadar ilgisiz olduğunu yazıcamm iki ay olacak çok alakalı oldukları belli oluyo

  • Sevil 06 Haziran 2014

    asla bu firmayı almam alacak olanlarada ben gibi bekletileceklerini unutmamaları gerektiğini söylemek istiyorum hala aranmadım

  • Sevil 30 Mayıs 2014

    hala beklemekteyim tam 1 ay oldu sanırım garantisinin dolmasını bekliyorsunuz

  • Sevil 21 Mayıs 2014

    beni ne arayan ne soran var anlamadım bu firmayı ben bu kadar zamandır bekliyorumm çok yoğun

  • Baby2go Temsilcisi06 Mayıs 2014

    Sayın Sevil A. İletmiş olduğunuz şikayet firmamız tarafından kayıt altına alınmıştır. İlgili departmanımız, en kısa sürede sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaktır. Saygılarımızla, Baby 2 Go Müşteri İlişkileri Departmanı

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön