Baby Turco,2 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Baby Turco 96 şikayet listeleniyor.
“Geri dönüş yapıldığı ve güzel bir şekilde ilgilenildiği için şikayetimi kaldırıyorum teşekkürler”
Lütfiye Şikayetini Yayından KaldırdıBaby Turco Islak Mendilden Dolayı Kızımın Değen Yerleri Kızardı!
Baby Turco marka ürünü reklamlarda gördüm ve milli ürün diye aldım ancak kızımın değen bütün yerleri kıpkırmızı oldu ve biz ondan olduğunu anlamadık başka bir sebep gıda olabilecek diye düşündük yorumlara bakarken bundan olabileceğini düşündüm ve bıraktık kullanmayı ve şu an kızım gayet iyi bu nasıl...
“Paketler Numune olarak incelemeye alındı ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum”
İbrahim Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüme ulaştığı için siliyorum teşekkürler”
Fethiye Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgilenildi dönüş sağlandı”
Gül Şikayetini Yayından Kaldırdı“Aranıp çözüme ulaştırıldığım için şikayetimi kaldırıyorum teşekkür ediyorum”
Begüm Şikayetini Yayından Kaldırdı“Hızlı şekilde geri dönüş sağlanıp şikayetimi çözmek için incelemeye aldılar ilgi ve alakalarından teşekkür ediyorum”
Elıfgulcehre Şikayetini Yayından Kaldırdı“Fabrikadan müşteri hizmetleri tarafından dönüş yapıldı çok ilgili ve ürünlerinin arkasında olan bir firma çok teşekkür ediyorum”
Salih Şikayetini Yayından KaldırdıBaby Turco Gerçekten O Kadar Pişmanım Ki
Öncelikle merhaba yerli üretim diye denemek amacıyla aldım hem islak mendil hem de bez bebeğim pisik oldu. Bezden dolayı bez sızdırıyor içinden iplik çıkıyor. İslak mendiliniz çocuğumu alerji yaptı. Her yeri kızarık koltuk kanepe silmekten çocuğumun elbisesini yıkamaktan bıktım gerçekten o kadar piş...
“Şikayetlerimden dolayı dönüş yapıldı teşekkürler”
Feride Şikayetini Yayından KaldırdıBaby Turco'da Bebekler İçin Sabunlu Köpüren Islak Mendil Skandalı
Bugün eşim 5 paket Baby Turco ıslak mendil almış. Az önce denemek için bir tane çıkardım ve çok şaşırdım. Aşırı sulu bildiğimiz köpüklüydü. Sıktım sabunlu sanki. Ne alırsancılarda satılan 1-2 liralık ıslak mendillerle aynı kalitesizlikte ne yazık ki. Elimde kaldı o kadar paket maalesef. Artık ayakka...
“Şikayetim çözüldü teşekkür ederim”
Büşra Şikayetini Yayından KaldırdıBaby Turco İslak Mendil Gazabı
Kullandığımız markanın islak mendili kalmadığı için esim baby turco aldı 2. Günde çocuğun altının her yeri pisik oldu. Daha öncesinde de denemiştim o zamanda pisik olmuştu tekrar pisik oldu çocuk bir üçüncüsü asla olmayacak artık
Baby Turco Bez Sızdırma Yapıyor
16 aylık bebeğime Baby Turco 5 numaralı bezi kullanıyorum 1 aydır ve sürekli sızdırma yapıyor. Sabah kalktığında genelde her gün ıslak uyanıyor gün içerisinde en fazla 3 saat sonra sızdırma yapıyor. Lütfen bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz Baby Turco ıslak mendilinizi de kullanıyorum ondan ...
“Ozenlw ilgilendiler teşekkür ederim”
Ceylan Şikayetini Yayından Kaldırdı