Baby Turco
Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
8 şikayet
Baby Turco Küflü Islak Mendil
2 3 ay önce marketten aldığım baby Turca islak mendili açtım bebeğim için kullanacaktım ama kötü bir koku çıktı içi küflenmiş daha önceden alıyordum hiç böyle bir sorun yoktu. Haluk Levent beye güvenip aldık yerli firma kazansın diye bir daha asla almam
Marketten Aldığım Baby Turco. İslak Mendil
Merhaba 24 adet islak mendil aldım 10 taneye yakin içinden o kadar ince çıktı verdiğim para boşuna gitti 1 paketi 5 gün kullanırken şu an 1 günde bitti saka gibi eski kullandıklarımdan çok memnundum neden bole oldu. anlamadım. Konuyla ilgili dönüşlerinizi bekliyorum
“Sörün çözülmüştür. İlginiz için teşekkürler”
Yasin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü”
Serdar Şikayetini Yayından Kaldırdı“Aranıp çözüme ulaştırıldığım için şikayetimi kaldırıyorum teşekkür ediyorum”
Begüm Şikayetini Yayından KaldırdıBaby Turco Gerçekten O Kadar Pişmanım Ki
Öncelikle merhaba yerli üretim diye denemek amacıyla aldım hem islak mendil hem de bez bebeğim pisik oldu. Bezden dolayı bez sızdırıyor içinden iplik çıkıyor. İslak mendiliniz çocuğumu alerji yaptı. Her yeri kızarık koltuk kanepe silmekten çocuğumun elbisesini yıkamaktan bıktım gerçekten o kadar piş...
“Geri dönüş yapıldı, ilgilendiğiniz için teşekkürnederim”
Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı“Seçil Hanım aradı ilgilendi sağ olsun çok ilgili firma teşekkürler”
Onur Şikayetini Yayından Kaldırdı