Baby Turco Bebek Bezi Sızdırıyor.

10 Haziran
Gulsah'ın Teşekkür Mesajı
“Zeynep hanımla müşteri hizmetleri ile iletişime geçildi geri dönüş sağlandı sorun çözüldü teşekkür ederim”

Merhaba bebeğime ilk günden itibaren Baby Turco bebek bezi kullanıyorum. Çok sızdırıyor. Her zaman üstünü değiştirmem gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen ne yapmalıyım? Her kaka da sırtına kadar çıkıyor. Cırtını ne kadar sıkarsam sıkıyım bel boşluğu oluşuyor maalesef.

Baby Turco Logo
10 Haziran 10:37
Gulsah
10 Haziran 10:51

4 Numara Baby Turco Bez Pişik Sorunu

6 gün önce

7 aydır Baby Turco bebek bezi kullanıyorum. 4numaraya geçtikten sonra bebeğimde inanılmaz derecede pişik oldu, müşteri temsilcisiyle görüştüm 3 adet bezi incelemeye gönderdim bezde sorun yok diye geri dönüş yapıldı bu süreçte tabii ki bez markasını değiştirdim. Uzun uğraşlar ve kremler sonucu bebeği...

0 Yorum

Baby Turco Şikayetvar üye markasıdır