Baby Turco Bebek Bezi Pamuklara Ayrılıyor

29 Mayıs

Bezi ilk açtığımda elime aldığımda dedim ki malum en iyi markadan bile iyi bu nasıl güzel bir bez. Sonra bir baktım çocuk bir defa bile küçük yaptığında bezin içindeki pamuklar parça parça birbirinden ayrılıyor sonrasında da bayağı fena tuhaf bir şekilde pişik yapmaya başladı ve tabii ® ki bıraktım.

Baby Turco Logo
29 Mayıs 12:19

4 Numara Baby Turco Bez Pişik Sorunu

3 gün önce

7 aydır Baby Turco bebek bezi kullanıyorum. 4numaraya geçtikten sonra bebeğimde inanılmaz derecede pişik oldu, müşteri temsilcisiyle görüştüm 3 adet bezi incelemeye gönderdim bezde sorun yok diye geri dönüş yapıldı bu süreçte tabii ki bez markasını değiştirdim. Uzun uğraşlar ve kremler sonucu bebeği...

Baby Turco Cırt Hatası Var

4 gün önce

Baby Turco bebek bezi aldım 1 numara 3 paket fakat hepsi çöp sürekli sızdırma var emicilik yok cırtlar geri atıyor tutmuyor yapıştırıyorsunuz tutmuyor kusurlu kalite kontrol yapılmamış paramız çöpe gitti sürekli üst değişiyoruz bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim

0 Yorum

Baby Turco Şikayetvar üye markasıdır