Bg Sportive Instagram Sayfası Değişim Ürününü Geri Göndermiyor

22 Eylül

Bg Sportive Instagram ® sayfasından ayakkabı aldım. Küçük geldiği için geri gönderdim. Değişim yapılacaktı güya. Değişim olan ürünü geri göndermiyor para iadesi de yapmıyor. 1700 TL aldığım ayakkabı yoğunluk var kargoya verilecek deyip oyalıyorlar 10 gün oldu. Daha önce de alışveriş yapmıştım hayal kırıklığına uğradım. Resmen oyalıyorlar niyet belli artık. Ya para iadem yapılsın ya ürün gönderilsin bu işin peşini asla bırakmayacağım.

profile profile
23 Eylül 11:22

Ayakkabı gönderildi fakat ithal orijinal ürün falan asla değil. Yırtık kutu içinde barkodu falan olmayan ürün gönderilmiş ve kalite sıfır 1700 TL edecek ürün değil. Bayağı işporta ürünü. Kesinlikle buradan alışveriş yapılmasın. Geri ürün gönderirken bile mal bedeli olarak belirtilmiş 150 TL alınıyor. Kargo bedeli belirtilmemiş. Para da helal olmasın. Sayfadaki reklamlar falan müşteri memnuniyeti de doğru değil. Olumsuz yorumlar hemen siliniyor.

Esma
5 gün önce

Sophie üzerinden BG Sportive firmasından ayakkabı aldım. Ürünler bugün elimde ulaştı fakat iki ürün de defolu olarak gönderilmiş. Görüntüleriyle beraber firmanın WhatsApp hattına ilettim ancak geri dönüş sağlamıyorlar. Hiçbir şekilde ürünleri iade etmek istiyorum.

Veysel
1 hafta önce

13 Kasım 2023 tarihinde Instagram üzerinden BG Sportive adlı bir sayfadan iki adet Adidas Campus Cream X Bad Bunny ürünü (ayakkabı) sipariş verdim. Siparişi, Shopier uygulaması aracılığıyla Yapı Kredi kredi kartımı kullanarak gerçekleştirdim. Ancak kargo geldiğinde sadece bir adet ürün gönderilmişti...

Lale
1 hafta önce

Bg Sportive isimli mağazadan Shopier ödeme yöntemi üzerinden iki adet ayakkabı satın aldım. Ürünü teslim aldığımda kutusundan bile anlayabileceğim üzere ürünler orijinal değildi. WhatsApp üzerinden durumu ilettim ve iade etmek istediğimi belirttim, ancak bana sadece değişim yapabileceklerini söyledi...

Fatma
2 hafta önce

Bg Sportive den Nike Jordan ayakkabı aldık ama ayakkabı çok kalitesiz bir şey geldi. Sözleşmenin 4.1 maddesinde 10 gün içerisinde ücret iade edilir ibaresi olduğunu ifade ettiğim halde ısrarla ücret iadesi yapmayacaklarını söylüyorlar. Bu konu da sürece göre yasal yollara başvuracağım

Bg Sportive Sözleşmede Olmasına Rağmen Ücret İadesi Etmiyor

B&G Sportive Yüksek Fiyat, Sıfır İletişim!

Büşra
3 hafta önce

BG Sportiv sayfasından 3 hafta önce bir ayakkabı sipariş verdim. Hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar. 1700 TL para verdim, hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlarımın önerisi ile aldım ve mağdur durumdayım. İlk 1 hafta yoğunluktan kısa sürede verilecek dediler. Şimdi cevap dahi vermiyorlar.

0 Yorum