Deprem destek listelerine hızlı erişin!
B&G Sportive ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

B&g Sportive Teslimat ve İletişim Sorunu

Büşra
Büşra 27 Mayıs 2022 09:18

Ürün sipariş ettim yalnızca order ıd var elimde kargo takibini nasıl yapacağım bilgi verir misiniz? Shopier ® desteğiyle bg Sportive 'den ürün sipariş ettim. Mezuniyetim var ürün ne zaman ulaşacak elime bilmiyorum. Satıcıyla hiçbir iletişim kuramıyorum

Order ıd : 783358208. Üye olmadan sipariş verdim yani üye olmadan sipariş verince böyle mağdur mu edilmek gerekiyor anlamadım. Sorunuma çözüm bulursanız memnun olurum.

6 gün önce

Bg Sportive Parayı Aldı Ürünü Yollamadı

Bg Sportive Shopier üzerinden bir spor ayakkabı sipariş ettim. Ayakkabıyı yanlış no yolladılar geri yolladım ve yaklaşık 2 aydır ses yok. Deprem oldu diye başta önemsemedim ama artık mesajlara dönüş yapmıyorlar. Başka numaradan mesaj yazınca dönüyorlar. Hukuki yollara başvuracağım.

B&G Sportive Ayıplı Mal İnceleme Almıyorlar

Instagram'dan Bg Sportive den aldığım ayakkabı iki çiftide açıldı mesaj attım telefonlara 1aydır dönüş sağlanmıyor hiçbir şekilde ulaşamıyoruz Tüketici Hakem Heyeti'ne e devletten vergi numarasız nasıl şikayet edebilirim kimse ilgilenmiyor nasıl bir firma bu

B&G Sportive Ürünün Kargoya Verilmemesi Sorunu

Bg Sportive'den ilk defa alışveriş yaptım. İnternet sitesinden aldım, parasını peşin ödedim ama ürün hala kargoya verilmedi. Önceden rica ettim lütfen bugün eşimin doğum günü yetişsin diye, ama ürünü daha kargoya bile vermediler. Kaç gündür yazıyorum hiçbir şekilde mesajlarıma cevap vermiyorlar. Lü...

• profile
1 Destekçi

B&G Sportive Sipariş Yanılgısı

Bg Sportive firmasında tam 10 gün önce Shopier üzerinden sipariş açtım. Ancak halen kargoya verilmedi. Verilmediği gibi WhatsApp hattı üzerinden istedikleri zaman cevap yazıp bakıp döneceğiz diye Fix mesaj attılar. Ünlüler reklamını yapınca gerçekten iyiler sanmıştım. Tam bir fiyasko.

B&G Sportive Sipariş Yanılgısı

Bg Sportive Ürün Değişimi Veya Para İadesi Yapmıyor

Bg Sportive Shopier üzerinden bir spor ayakkabı sipariş ettim. Dar geldiği için geri gönderip bir numara büyüğünü talep ettim fakat 10 gün oldu sürekli bugün yarın, yoğunluk var diye oyalıyorlar. Instagram hesabında ürün altına bu durumla ilgili yorum yapıyorum siliyorlar. Sanırım son 10 gündür pek ...

Bg Sportive Ürün Değişimi Veya Para İadesi Yapmıyor
  • profile