13 Eylül

Merhaba bg Sportive'den Ayakkabı (39) ve mavi ® çanta sipariş verdim. 1600 TL tuttu ®, ürünler geldi. Ayakkabı 39-38 çanta sipariş verirkenki modelle farklı renk geldi. Değişim gönderdim bir türlü muhatap bulamıyorum. Yok yoğunluk var, şu gün kargoya verilecek bugün deyip ertelediler. Hep neyse 1 ay oldu. Değişim kargosu bugün elime ulaştı ve 180 TL ödemeli bana sorun bizimle alakalı olduğu için herhangi bir ödeme yapmayacaksınız dediler ve benim değişim verdiğim pakette 2 ayakkabı kutusu vardı elime ulaşan 1 ayakkabı kutusu. Belli ki eksik bir kutu var almadım bende kargoyu neden ödeme yapayım bu seferde yazıyorum cevap vermiyorlar. görüldü. Atıyorlar sorunumun çözülmesini istiyorum yoksa ilgili birimlere başvuracağım.

28 Eylül 18:53

Ürünleri gönderecekleri yoktu bunların bende kupon tanımlattım bir kod verdiler ödediğim ücret tutarında aynı ürünleri aldım fakat 190 TL fazladan ödemek zorunda kaldım açıklamaları ise o zaman indirim vardı şimdi yok bu benim problemim değil ama sonuçta onların hatası ve manc çanta orijinal diye 950 TL'ye sattıkları 1. Sınıf replika olduğu çok belli. Sizde değişim beklemek yerine böyle kupon tanımlatın arkadaşlar.

Bg Sportive Siparişimi Yollamıyorlar

Merve
1 saat önce

Bir ay önce verdiğim ayakkabı siparişimi göndermedikleri gibi paramı da iade etmiyorlar; üstelik iletişimi de kestiler. Yazdığım hiçbir mesaja cevap alamıyorum. Stokta olmayan ürünleri satışa koyarak müşterileri bekletiyorlar. Altı gün içinde kargolanacağı söylenmesine rağmen bir ay geçti.

Esma
21 saat önce

Sophie üzerinden BG Sportive firmasından ayakkabı aldım. Ürünler bugün elimde ulaştı fakat iki ürün de defolu olarak gönderilmiş. Görüntüleriyle beraber firmanın WhatsApp hattına ilettim ancak geri dönüş sağlamıyorlar. Hiçbir şekilde ürünleri iade etmek istiyorum.

B&G Sportive Defolu Ürün Gönderimi

B&G Sportive Orijinal Olmayan Kusurlu Ürün Gönderdiler İade Almıyorlar.

Sefa
3 gün önce

Bg Sportive Instagram sayfasından ürün aldım orijinal diye satılan ürün kesinlikle orijinal değil. Ve kusurlu ürün gönderdiler. Sayfaya yazdım birçok kez dönüş yapmıyorlar. Telefon yok. Ne fatura ne adres var karşınızda muhatap kimse yok. Yazdıklarınızı bekliyorum.

B&G Sportive Orijinal Olmayan Kusurlu Ürün Gönderdiler İade Almıyorlar.

Sümeyye
4 gün önce

Bg Sportive'den 1700₺ değerinde ayakkabı aldım. Ücretini ödediğim, siparişini verdiğim ürünün stoğunun olmadığını, başka bir ürün seçmem gerektiğini söylediler. Ben de başka bir ürün seçmek istemediğimi iade etmek istediğimi söyledim. Sonuçta ben o ürün için ödeme yaptım başka bir ayakkabı istemiyor...

Veysel
6 gün önce

13 Kasım 2023 tarihinde Instagram üzerinden BG Sportive adlı bir sayfadan iki adet Adidas Campus Cream X Bad Bunny ürünü (ayakkabı) sipariş verdim. Siparişi, Shopier uygulaması aracılığıyla Yapı Kredi kredi kartımı kullanarak gerçekleştirdim. Ancak kargo geldiğinde sadece bir adet ürün gönderilmişti...

0 Yorum