Azarlive.com
Marka Profili
Azarlive.combugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Azarlive.com henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
6 şikayet
Azarlive.com 380 Hatası Tas
Hesabımda yaklaşık 2haftafir taş alamıyorum. 380 hatası veriyor. Neden böyle bir hata veriyor. Uygunsuz bir harekette yapmadım bir yardımcı olursanız bn sürekli alıyorum ama birden bire böyle oldu. Bende anlamadım ne zaman düzelecek geri her şeyi yapıyorum olmuyor
Azarlive.com Giremiyorum
Azar ekibi azara bilgisayardan yani web üzerinden giremiyorum. Sebebi nedir kapatıldı mı kaldırıl mı azar web ne oldu? Geri gelecek mi? Sürekli azarı kullanıyorum ve çok girmek istiyorum azar webe giremiyorum.
Azarlive.com Partner Bulamama Sıkıntısı
Hep erkekler geliyor ve ben artık nakit atmaktan yoruldum şuna bit an önce çözüm bulursanız seviniriz herkes bu konu da şikayetçi. Önerdiğim arkadaşlarım bile bu konuda şikayetçi acil çözüm bekliyoruz sürekli kullanılan site ama bu parayla kız bulma sitesi milleti bu zor günlerde bile buna teşvik ed...
Azarlive.com Yabancı İnsanlarla Eleştiriyor
Taş satın aldım Türkiye olduğu halde konum sürekli yabancı geliyor ve taşlarım alınıyor hiç Türk gelmiyor. 50 defa yeniledim düzelttim olmuyor bu ne saçma iş sürekli aynı şey oluyor bu kadar da olmaz pes aldığınız paranın hakkını verin.
Azarlive.com İade Yapmıyor
İşini düzgün yapmayan adamlar yüzünden paramla mağdur oldum. İade işlemi için aynı makaleyi 1 haftadır atıyorlar bu kadar saygısız, etik olmayan insanlarla alışveriş yapmak utanç verici! Sürekli aynı maili gün aşırı atmak atılan cevaplara inatla cevap vermemek nasıl bir saçmalıktır.
Azarlive.com Elmas Ve Ücret Sorunu!
44,99' luk satın alım yapıyorum ücret benden kesiliyor ama ne hikmetse karşılığı olan 1200 elmas yüklenmiyor. En az 5 kere mail göndermeme rağmen sürekli oto mesaj geliyor ve şöyle ....numaralı talebiniz güncellenmiştir. Bir yorum eklemek için, lütfen bu e-postaya cevap verin. Merhaba, Azar Hizme...