Aysira Gelinlik Tadilat Sorunu
8.556görüntüleme
Bir çok değil sadece 2 yerinde iğne deliği kadardı ancak çalışanlar tırnağı ile kazıya kazıya biraz daha arasını açtılar zaten sonucun iyi şekilde sonuçlanmayacağı belliydi teşekkürler
Ayrıca sunu da eklemek isterim aynı şekilde gelinliğimi dreamon firmasından almıştım aynı tarlatan ve o tarlatanda herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu resmen kişiyi salak yerine koymak iyi ile kötüyü ayırt edebiliyoruz. En azından çalışanlarınız müşterilere bu benim yaşadığım gibi iğne deliği gibi de olsa tek veya birçok delik de olsa kesinlikle kiralama bedelinin geri verilmeyeceğini söylemesi gerekiyor yanlış anlaşılma olmasın ücret peşinde değilim ama keşke günümü rezil etmeseydiniz... Zaten kabul edilsede firmanıza asla bir daha ücret almak için gitmem arkadaşlarımı da götürmem inşallah şikayeti okuyan Kişiler de bu söylediklerime göz Arda ederek yaklaşırlar İyi günler dilerim
Mağaza düğün kıyafeti sattığının farkında değil ne beden ne boy ne de tarlatan Allah muhafaza! Kiralama diye aldığım bindallının boyunun kısaltılacağı söylenmişti ama kesilmemiş, kınamda eziyet çektim üstüne üstlük ucuz tarlatan verildiğinden sürekli demirleri çıkıp durdu. Teslimat için götürüldüğünde iğne deliği kadar deliğin lafını yaparak almadılar hayatımda bu kadar haksız kazanç görmedim.