25 Ağustos 2016
#6293347

Aysira Gelinlik Gelinliğin Askısının Kopması!

24.07.16 tarihinde düğünüm oldu, gelinliğimi Aysira'dan tedarik ettim. Omuz askısının ince olmasından dolayı düğün günü oyun esnasında askılıklarım koptu. Ben bu konu da tecrübeli değilim bu yüzden askılıklar gelinliği taşır mı taşımaz mı sorgulamayı kendi kendime yapmadım ve Aysira'nın çalışanları tarafından da uyarılmadım. Aysira Piere Cardin'e ait olduğu için güvenmiştik fakat güvenimiz boşa çıktı. Düğün sonrası şikayetimi belirtmek ve bu konuya daha dikkatli olmaları için genel müdürlüğüne mail attım. Fakat onlardan da herhangi bir dönüş olmadı. Bu saatten sonra düzeltilecek bir şey olmadığının bende farkındayım fakat bir geri dönüş sağlanıp tarafımdan özür bile dilenmedi. Bu kadar iyi bir kuruluşun bu şekilde işini ciddiye almaması çok tuhaf cidden.

Ülkiye Ülkiye 7.292 Okunma
Yorum Yap

Cevaplar

  • Ülkiye26 Ağustos 2016

    Sorun giderilmedi ve ben mağdur oldum. Halen daha hatanizi kabul etmiyorsunuz. Ben en mutlu günümde sizin yüzünüzden rezil oldum ve benim en kötü günüm oldu. Bir müşteri olarak sizden memnun değilim. Yasal yollara başvuracağım.

  • Aysira Gelinlik Temsilcisi26 Ağustos 2016

    Sayın Ülkiye T. Markamıza ait tüm ürünler mağazalarımıza ulaşmadan ve müşterilerimize teslim edilmeden önce kalite kontrol aşamasından geçmektedir. Tüm müşterilerimize eksiksiz ve kusursuz olarak ürün teslim etmek firmamızın çalışma politikasının en önemli maddelerinden biridir. Teslimat sonrasında ise müşterilerimiz herhangi bir sorun ile karşılaştıkları takdirde konu ile ilgilenilerek, sorun giderilmektedir. Bilgilerinize sunarız,

  • Ülkiye26 Ağustos 2016

    Mesajlarimda belirttiğim gibi genel bakim ve kopan askiligi yapmak gibi yöntem belirlemissiniz ben bir daha giymeyecegim gelinliği neden yaptirayim? Çöpe atmak için mi yakmak için mi? Yoksa Tekrar düğün yapmak için mi? müşteri sikayetlerinde yürütmüş olduğunuz süreç memnuniyet için belirlediğiniz yöntemler cidden içler acisi. Keşke sizi tercih etmeseydim. Yapmasi gereken görevi yerine getirmeyen bir gün bile insanin üstünde sağlam duramayan ayipli ürün tasarlayip piyasaya sürüyorsunuz. Tebrikler. Sizi bu durumdan ötürü tüketici hakları mahkemesine vereceğim. İyi günler.

  • Ülkiye26 Ağustos 2016

    Sizde kabul ediyorsunuz yaptığınız hatayi demek ki dantelli daha saglam yapmaliydiniz. Bunun suçunu neden ben cekiyorum hatanizin bedelini neden musterilerinize odetiyosunuz. Bende biliyordum adi sani belli olmayan magzalara 3 kurus verip gelinlik almayı fakat sizin bana yasattiginiz bu duruma dusmemek için marka olan iyi kurulus olan piere cardin den aldım. Ve hata yaptigimi anladim. şu an keşke diğer magzalardan alsaydim diyorum en azından onlardan beklenen bir şey olurdu. Genel müdürlüğe konuyu iletip ve çözüm yolu olarak bunu sunduğunuz için teşekkürler. Cozumuzun ne kadar ciddi bir kurulus musterilerine ne kadar onem veren bir kurulus olduğunu gozler önüne seriyor. Tebrik ediyorum.

  • Ülkiye26 Ağustos 2016

    Fakat neden yanimda igne iplik taşımadım veya neden akil edip haber vermedik. burada şu an sorun gelinliğin askiliginin gelinligi neden tasimadigi değil benim gelinligin kopacagini duşunememem. Bugün konusmamizda gelinligi bakim ve tamir için gondermemi istiyorlar çözüm yolu bu mudur? Benim düğünüm olmuş bitmiş ben gelinliği tamir ettirip yeniden mi evlenecegim. Madem öyle o zaman düğün masraflarimi da karsilayin. Bu nasıl bir yöntemdir. hiç mi empati yapmiyorsunuz. İnsanlarla dalga geçer gibi iş yürütüyorsunuz. Bi tasarim yapilirken standartlara uygun yapilir piyasaya sunulmadan önce teste tabi tutulur. hele ki bu kadar önemli olan birseyse. Bana kalkmis danteldir kopabilir diyorsunuz

  • Ülkiye26 Ağustos 2016

    Sikayetime istinaden aysira müşteri temsilcisi zeynep Hanım la görüştüm. Kendileri bu durumun düğün esnasında fark edildiğinde neden haber vermedigimi haber verilseydi ilgileneceklerini belirttiler. Neden bu bilgiyi bana gelinligimi teslim aldiğimda kimse vermedi. Ben telaşimdan gelirlermi gelmezler mi onu mu düşünecektim. Ayrıca aynı şekilde Ümraniye şubesinden bir bayan aradı dün. Bayanin söylediği söylemde yine aynı şekilde keşke kendilerine haber verseymişim eğer haber verseydim kesinlikle geleceklerini hadi biz gelin damat olarak onları aramayı akıl edemediğimizi fakat yanimizdakilerin bunu akil etmeleri gerektiğini söyledi. Hatalı ürün satiliyor bu durumda mağdur durumda olan benim

  • Aysira Gelinlik Temsilcisi26 Ağustos 2016

    Sayın Ülkiye T. Öncelikle yaşamış olduğumuz sıkıntıdan dolayı üzüntülerimizi bildiririz. Şikayetiniz üzerine müşteri ilişkileri birimimiz tarafınıza ulaşmış ve sizden detaylı bilgi almıştır. Gelinliğinizin kopan askısı ile ilgili bilgi sahibi olmamamız nedeni ile müdahale edilememiştir. Müşteri ilişkileri birimimiz gelinliğiniz ile ilgili genel bakım işlemleri için sizi mağazamıza davet etmiştir. Bilgilerinize sunarız,

Ziyaretçi Yorumları