Tatilimizi geçirmek üzere rezervasyon yaptırmak için aydınbey kingspalasoteli aradık. Telefonda yeni rezervasyon için 1 e basın dedi. Müşteri temsilcisi ile konuştuk ve 2 oda ayırttık. Sonradan gelen mailden Tatilbudur ® aracılığı ile tatil aldığımızı fark ettik. Buraya kadar her şey güzel. Sonrasında tatilimize bir hafta kala bir bayan aradı ve otelin yeterli rezervasyon olmadığı için açılmayacağını başka bir otele yönlendirebileceklerini söylediler. İstemedik. Para iadesi istedik. Fakat reklamlar gelmeye devam edince tekrar aradım ve aynı tarihlere rezervasyon yaptırmak istedim. Kapalı otele rezervasyon yapmaya devam ediyorlar.
Aynı olay 01.08.2020 tarihi itibari le benimde başıma geldi Tatilbudur ile irtibata geçip iptal işlemi başlattım gün içerisinde dönerler dendi hala arayan yok tatil planımı altüst ettier
Tatilimizi geçirmek üzere rezervasyon yaptırmak için aydınbey kings palas oteli aradık. Telefonda yeni rezervasyon için 1 e basın dedi. Müşteri temsilcisi ile konuştuk ve 2 oda ayırttık. Sonradan gelen mailden Tatilbudur ® aracılığı ile tatil aldığımızı fark ettik. Buraya kadar her şey güzel. Sonrasında tatilimize bir hafta kala bir bayan aradı ve otelin yeterli rezervasyon olmadığı için açılmayacağını başka bir otele yönlendirebileceklerini söylediler. İstemedik. Para iadesi istedik. Fakat reklamlar gelmeye devam edince tekrar aradım ve aynı tarihlere rezervasyon yaptırmak istedim. Kapalı otele rezervasyon yapmaya devam ediyorlar. Tatil paramızı elimizden aldılar. Tatil yapamayacağız. İznimiz, programımız her şeyimiz mahvoldu. Paramızı ne zaman alacağız. Belli değil. Tek sorumlu;Aydın bey otelleri. Olmayan odayı sattırıp, milletin elindeki tatil parasını alıyorlar... Ve hala satış devam ediyor.