04 Eylül 2015

Ayakkabı Dünyası'ndan Aldığım Ayakkabı Kusuru.

14.06.15 tarihinde ayakkabı dünyasından almış olduğum Hummel marka spor ayakkabı sağ ayağımı sıktığı için incelemeye gönderdim. Ayakkabı 20 günden fazla incelemede kaldı ve 3 - 4 defa aradım ayakkabının son durumu için bilgi istedim ama verilen bilgi sadece şuanda incelemede. 4.9.15 tarihinde ayakkabı bana ulaştı ama nasıl bir inceleme yapıldı sıkıntı ne bir bilgi paylaşılmadan bana geri geldi. Müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için bana bir bilgi verilmedi. Gelen ayakkabıları dedim acaba çözülmü şmü diye ama sıkıtı halen devam ediyor ve önden ve yanlardan açılması artı sıkıntıları 2 ay bile giyinmediğim bir ayakkabıda böyle bir sıkıntının yaşanması ilginç.

Sinan 325 Okunma

Cevaplar

  • Sinan 13 Ekim 2015

    Nasıl bir firmasınız hale sizden dönüş bekliyorum. Lütfen paramı iade ediniz bir daha ayakkabı dünyasının önünden bile geçmeyeceğim o kadar kötü bir firmasınız bravo size.

  • Sinan 08 Ekim 2015

    7 Eylül'den beri bekliyorum ve halen çözüm bulunamadı. Normal bir yerden alsam bu kadar sıkıntı yaşamayacağım.

  • Sinan 07 Eylül 2015

    Sayın yetkili arkadaşım ben zaten 21 gün bekledim ve ayakkabıya ne gibi bir işlem yapıldığını bilmiyorum gelen ayakkabıda hiçbir değişiklik yok ve halen sağ ayağımı sıkmakta ve çok kötü rahatsız etmekte. Ve siz kalkmışsınız bana tekrar gönderin memnun kalmadıysanız diyorsunuz ve ben 21 iş günü daha sizin keyfiniz bekleyeceğim. Siz ilk önce ayakkabıdaki sıkıntı neymiş onu bana bildirin.

  • Sinan 04 Eylül 2015

    Yapılan dönüş yapılan incelemeden memnun kalmadıysanız bir daha gönderin inceleyelim. 20 gün siz hiç işlem yapmadan geri gönderin sonra dönüp tekrar dalga geçer gibi cevap verin. Kalitenizi gösteriyorsunuz.

  • Ayakkabı Dünyası Temsilcisi04 Eylül 2015

    Sayın Şikayet Var Yetkilileri, Sıradan bir firmasınız Şikayet No: 3649542 başlıklı şikayete ilişkin müşterimize email yoluyla geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap