02 Ekim 2018
Yorum Yap
#10975519

Axa Sigorta Oyalıyor, Mağdur Ediyor!

07hz***9 plakalı aracımla yaralanmalı geçirdiğim trafik kazası sonucu Axa Sigorta tarafından mağdur edildim. Hasar dosya numaram 10053***'dir. Experin verdiği 15 günlük süre ikame aracımı kullanamadım, aracım servise çekildikten 10 gün sonra tamire başlandı, şu anda mağrurum hastaneye gidip geliyorum, ikame araç talebim vardır, çünkü halkımı kullanamadım, bugün aradığım Axa Sigorta'da çalışanı A*** hanım beni biraz dinledikten sonra telefonu yüzüme kapattı, A** hanım, T*** bey, ve E*** hanım ve ismini hatırlamadığım bir çok çalışan beni oyaladı, şikayet talebini aldık size geri dönüş yapılacak dediler, bana geri dönülmedi, bugünde telefon yüzüme kapatıldı, telefon kayıtlarının incelenmesini ve gereğinin yapılmasını ve ikame aracımı 5 gün kullanma talebimi lütfen değerlendirmenizi istiyorum, bu sigortadan şikayetçiyim çalışanlardan şikayetçiyim beni oyaladılar yardımcı olmadılar, onların yüzünden bu ay telefon faturam 200 TL geldi, mahkemeye kadar gideceğim bu şikayetim için. Lütfen mağduriyetinde bana yardımcı olun 5 gün ikame araç talebimi yerine getirin.

Merve Merve 1.189 Okunma

Cevaplar

  • Merve'nin Teşekkür Mesajı03 Ekim 2018

    Evet görüştük konuştuk istemiyorum ikame Araç teşekkürler

  • Axa Sigorta Temsilcisi03 Ekim 2018

    Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin Sn. Ö. ile iletişime geçilerek konu hakkında bilgi paylaşımı sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

  • Merve02 Ekim 2018

    Ben bana verilen ikame Araç hakkımı tam anlamıyla kullanamadım, sürekli alınmak iştendi araç sürekli ben arayıp uzatma talebinde bulundum, yaralı bir şekilde sürekli Axa yi aramak zorunda kaldım, beni oyalayan çalışanlar yüzünden faturam 200 TL geldi mağduriyet üstüne mağduriyet yaşattı Axa çalışanları bana, hakkımı helal etmiyorum, telefon kayıtları incelensin ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum, ben zaten üzerime düşen şikayet mahkeme dava islemerini yapacağım

  • Merve02 Ekim 2018

    Axa çalışanı bana eksperimin ikame Araç süremi 15 gün yazdığını söyledi eksperimle görüştüm o da aynısını söyledi, genel müdürlükten arayan mustafa bey bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu söylüyor, telefon kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum, bana verilen yanlış bilgi ve yönlendirmeler sonucu çok mağdur oldum, arzu hanım elif hanim ve tamer beyden şikayetçiyim Axa sigortadan şikayetçiyim, bir daha asla çalışmayacağım Axa Sigorta ile ve bütün Axa Sigorta müşterileriyle de görüşüp Axa Sigorta ile çalışmamaları için elimden geleni yapacağım, bu kadar yalancı çalışanları olan bir şirket görmedim, bu kul hakkıdır ben hakkımı helal etmiyorum, Axa çalışanlarının yalancı olduğunu herkes öğrenecek

  • Merve02 Ekim 2018

    Bilgi dönüşü çözüm olur temennim. Saygılarımla

  • Merve02 Ekim 2018

    Ben bana verilen ikame Araç hakkımı tam anlamıyla kullanamadım, sürekli alınmak iştendi araç sürekli ben arayıp uzatma talebinde bulundum, yaralı bir şekilde sürekli Axa yi aramak zorunda kaldım, beni oyalayan çalışanlar yüzünden faturam 200 TL geldi mağduriyet üstüne mağduriyet yaşattı Axa çalışanları bana, hakkımı helal etmiyorum, telefon kayıtları incelensin ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum, ben zaten üzerime düşen şikayet mahkeme dava islemerini yapacağım.

  • Merve02 Ekim 2018

    Axa çalışanı bana eksperimin ikame Araç süremi 15 gün yazdığını söyledi eksperimle görüştüm o da aynısını söyledi, genel müdürlükten arayan mustafa bey bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu söylüyor, telefon kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum, bana verilen yanlış bilgi ve yönlendirmeler sonucu çok mağdur oldum, arzu hanım elif hanim ve tamer beyden şikayetçiyim Axa sigortadan şikayetçiyim, bir daha asla çalışmayacağım Axa Sigorta ile ve bütün Axa Sigorta müşterileriyle de görüşüp Axa Sigorta ile çalışmamaları için elimden geleni yapacağım, bu kadar yalancı çalışanları olan bir şirket görmedim, bu kul hakkıdır ben hakkımı helal etmiyorum, Axa şirketinin ve çalışanlarının ne olduğunu herkes öğrenecek

  • Axa Sigorta Temsilcisi02 Ekim 2018

    Sn. Ö. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Ziyaretçi Yorumları

Benzer Şikayetler