Barış sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 11:06

Almış olduğum Awox marka büyük ekran TV garanti süresi içerisinde arıza yaptı. Panel değişimi gerektiği fabrikaya gönderileceği söylendi. Servis tarafından. 16Nisan 2024 tarihinde servis tarafından teslim alınan TV 6 ay geçmesine rağmen henüz bir dönüş yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda fabrika işlemlerin devam ediyor diyerek oyalanıyorum. 6 aydır ne fabrika işlemiymiş anlam veremiyorum. Garanti belgesinde tamir süresi 20 gündür yazıyor ki süreyi aşalı çok oldu. Ne zaman dönüş yapılacak merak ediyorum.

10 Ekim 2024 11:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

20 Ekim 2024 12:10

Müşteri hizmetlerini defalarca aradım WhatsApp hattından neredeyse 15 günde bir görüşme yapıyorum. Herhangi bir ilerleme yok. Fabrika işlemleri devam ediyor diye aynı nakarat.

17 Mart 13:03
Garanti Süresinde Tamir Edilmeyen TV: 6 Aylık Bekleyiş

Bu marka şaka gibi arkadaşlar. Arıza yapan ürün yenisiyle değiştirilecek derken başkasının kullanmadığı defolu ürün yollamışlar. Yeni sıfır ürün beklerken gelen ürünün ekranında binlerce ölü piksel var. TV kendi kendine kapanıyor açılmıyor uzun süre. Şikayetleri müşteri hizmetlerine bildirdiğinizde teknik servisi aramanız gerekmekte deyip başından savıyor. Herhangi bir kurumsal marka böyle bir durumda eve teknik servisi kendisi yollar müşteriyi mağdur etmez.

Bir sürü mağduruz böyle. Tüketici heyetine başvurdum CİMER'e şikayet ettim. Ticaret ve sanayi Bakanlığına şikayet ettim. Twitter'da sürekli etiketleme yaparak yazıyorum. Oradan çıkacak sonuca göre Tüketici Mahkemesi'ne dava açacağım. Üstüne bir de mahkeme ücreti ödeteceğim. Yok öyle haksız yere emeğimizi yemek. Siz de arayın hakkınızı.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
15 Temmuz 2024 22:05
Awox TV Panel Değişimi
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Mahsun
02 Ocak 2024 21:51
Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Mevlut
26 Şubat 2024 16:55