Awox TV ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

06 Nisan
Hüsnü'nün Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş için teşekkürler. Fakat süreç içerisinde maalesef eksik ve bekleme süresi çok uzadı ve dönüşler iletişimler çok geç oldu ama sonuca baktığımda bu gibi hakkaniyetli dönüşler olması gereken bir durumdur. Şikayet var ya da CİMER gibi platformlara şikayetimizi bildirmediğimiz takdirde normal müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yapıcı konuşmuyor ve sanki bazen ben kendim suçluymuşum gibi konuşuyorlar teknik servis olarak yönlendirilen arkadaşlar gayet kibar ve yapıcı davranışlarından dolayı Tekrardan teşekkürler kolay gelsin. Saygılarımla.”

Awox 58 inch 147 televizyonum 3 ay içerisinde arızalandı, arızası tüm panelde piksel patlaması vardı çakar şeklinde yanıp sönüyordu, müşteri hizmetlerini aradım teknik servis yönlendirdi, 04.03.2023 tarihinde tamir için teslim alındı ve fabrikaya gönderildi, buraya kadar her şey normal fakat 20 iş günü geçmesine rağmen aramadıkça dönüş bilgi verilmedi, en son üzerinden 28 gün geçmesine rağmen dönüş yapıldı panel sipariş edildi sonra panel montaj devam ediyor ne zaman biter dediğimde bilgi verilmiyor geçiştiriliyor ve buna rağmen teklifleri 55 inch 140 ekranı gönderelim deniyor.

Bu gibi durumlarda ya ürün sıfır muadili yollanır ya da üst modeli yollanır aradaki fiyat farkı teklif edilir en kotu güncel fiyat iadesi yapılır bu saydıklarımın mümkün olmadığını tek taraflı olarak dayatıyorlar soru sorduğumuz takdirde bizde kullanıcıyız sizleri anlıyoruz deniliyor ama hiçbir şekilde anlaşma ya da çözüm üretilmiyor istiyorlar ki bu gibi durumda dava edelim işler uzasın kullanıcı iyice pişman olsun, zamanımız değerli olduğu için bunun gibi olumsuz deneyim yaşadım, yaşattılar.

Önemli olan ürünü satmak değil üretici olarak ürünün arkasında dura bilmek maalesef bu Awox'da olmayan bir şirket kültürü.

Awox TV ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Awox Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 21 sa 41 dk
Awox Logo
10 Nisan 09:34
10 Nisan 10:06

WhatsApp üzerinden yapmış olduğunuz nazik dönüş için teşekkürler. Umarım bu tecrübeyi bir daha yaşamayız. Saygılarımla.

27 Nisan 07:18

Kullanıcı Deneyimi

B205800s Smart TV

35Şikayet
2,1
Detaylı İncele

Awox Lisanssız Android TV Sorunu!

18 Ocak

02.01.2023 tarihinde internetten Android TV olarak satılan Awox B206500s modeli 65" TV aldım. Servis geldi kurulumu yaptı. Televizyondan Android desteği olan hiçbir film izleme uygulama açılmıyor ki bu uygulamalarda sorun yaşamamak için Android TV aldım. Kutuda fotoğrafı ve logosu olan Netflix dahi ...

20 Haziran

Öncelikle sizden şirketim adına 3 tane televizyon aldım. 1 tane 32, 2 tane 65 TV aldık. Çevremden 3 arkadaşıma daha aynı şekilde 65 TV aldık. Bunları abartmıyorum, faturalarına dahi gönderebilirim. Sorunum şudur: evime aldığım cihazım olan 65A6500USWF ürünü 17.03.2023'de teslim alıp kurulum yaptırd...

2 Yorum

İbrahim

Hüsnü bey merhaba aynı sorun bende de var hala göndermediler maalesef sizin ki çözüldü mü

Hüsnü

WP üzerinden dönüş sağlandı fakat sıkıntı şu hakkımı arayacağım diyorsun Tüketici Hakem Heyeti'ne gidiyorsun haklı çıkıyorsun Awox bunu kabul ediyor sonra tekrar arızalı ürün yolluyor tekrar 20 gün takıyor adamlar bug bulmuş bu şekil bir de tek taraflı bu olmaz o olmaz politikası var üreticinin kıymeti yok ben bugün 9-10 bin kaybederim bana koymaz ama Awox bu gidişle çok yaşamaz her taraftan şikayet yağıyor ve ilgilenen maalesef kimse yok şirket politikaları mükemmel maşallah nazar deymesin diyeceğim şu hakkınıda arasan şikayette etsen şirkette bu iş politikası iş ahlakı olduktan sonra yine olan bizlere oluyor maalesef biraz daha zorlarsalar sürekli müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalacağım durum bu şekilde umarım kimse bu durumda bunları okuyup gidip mağdur olmaz.

Awox Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı