Awox TV Garantiye Gitti 3 Ay Geçti Gelmedi

Dönüş yapmadınız hala.

Yaklaşık 95 günlük serüvende sürekli aramamıza rağmen kullanıcısını umursamayan Awox hikmetse E-devlet üzerinden Tüketici Hakları'na ve Şikayetvar.com dan da şikayetimizi anlatınca 5 gün içerisinde sorunumuzu çözüverdiler. 50'' 4K Android Olmayan ve adını ilk defa duyduğum birçok program barınmayan vidaa işletim sistemli bir televizyon yolladılar ( hangi uzakdoğunun zatturizuttik ülkelerinde kullanılan bir işletim sistemiyse artık bilemedim ). Bu sorunu inanınki 10 un üstünde aramalarımıza, araya yetkili servis ve satıcının girmesiyle onlarında iletişimlerine rağmen 90 günde tek bir adım bile ilerleyemeyen süreç, nasıl olduysa şikayet mercilerine ulaşınca 5 günde çözüldü. Sizin müşterilerinize saygınız yok, sizin iş ahlakınız yok. Haliyle artık benim de size yok. Diğer Awox müşterilerine ya da potansiyel müşterilerinden bu yaşanan durumu göz önünde bulundurmalarını diliyorum benden 1 yıldız.
Ekranda kalıcı çizgiler çıkması ve zamanla çoğalması sebebi ile Awox u5100 serisinden 4K 50 inc Android televizyonumu '' Faturadaki isim d** k** '' 16.12.2022'de ikamet ettiğim Denizli şehrinin yetkili servisi olan Tamer Elektronik teslim aldı.
Servis yaptığı incelemelerde sorunun '' panel hatası '' olduğunu ve garanti kapsamında bulunan bu sorunun giderilmesi için '' panel değişimi '' Awox'un fabrikasına göndereceğini bize iletti. 22.12.2022'de fabrikaya ulaşan televizyonum yaklaşık 1 ay geçmesinin üstüne yasal garanti süresi olan 20 iş gününü de geçtiğinde bilgi almak için Awox müşteri hizmetlerini aradım.
Bana '' panel temini bekleniyor '' diye bilgi verildi. Ben ise iyi niyetle '' tamamdır umarım sorunu hızlı çözersiniz 2 çocuğum var 4 aile bireyi evde televizyonsuz duruyoruz '' dedim. Kısa keseceğim. Bu gönderiyi yazdığım tarih itibariyle televizyonu servisim teslim alalı 92 gün oldu. Televizyon panel temini için fabrikaya ulaşalı 86 gün oldu. Awox müşteri hizmetlerini aradığımda bana verdikleri cevap '' evet 90 günü geçmiş ama yapabileceğimiz bir şey yok Çin'den panel bekleniyor. ''.
Müşteri hizmetlerinin adeta şahsımla dalga geçer gibi bir teklifi daha oldu o da şu '' sistemimizde size 3 seçenek sunulmuş 1 -ekran teminini bekleyin. 2 - fatura ücretini size ödeyelim ( TV 2 ® sene önce alındı 3250 TL'ye. Şimdi o paraya telefon bile alınamıyor ) 3 - Sizin bize gönderdiğiniz televizyon 50 inc 4 k Android TV idi ama biz size onun yerine 43 inc 1080 p Android işletim sistemsiz bir TV verelim konuyu kapatalım ( yani diyor ki siz bize m** yolladınız ama biz tamir edemedik onun yerine ben size bir o** verelim ) ''.
Şimdi size soruyorum. Bu hangi iş ahlakına sığıyor. Hangi insanlık ahlakına sığıyor. Hangi tüketici hakkına sığıyor. İyi niyetimi sonuna kadar suistimal ettiniz. Awox yetkililerine ulaşmakta mümkün değil. Denedim İstanbul bağlantısı kuramadım. Şimdi onlar için zamanında parasını aldıkları şimdi ise hizmet vermedikleri bir hiç olarak hayatıma devam ediyorum...
3 ay oldu sanırım TV'yi servise değil Askere yolladık. Durum budur. Sorun çözülmezse 2 çocuk sahibi bir insanı bu şekilde iyi niyetini aylarca kullanmanızın sonuçları olacaktır buna emin olun. ( bu arada konunun Denizli yetkili satıcı ver servisle alakası yoktur aksine Awox ile onlarda benim adıma görüştü ve sorun çözmek için çeşitli yollarda bana yardımcı oldular ) Fatura ismi d** k**.