Awox Televizyon Sorun Çözmeme
Bu belgelerinde sizinle paylaşmak istiyorum

Merhaba 09.03.2023 tarihinden beri serviste bulunan cihazıma halen herhangi bir müdahale olmadığını ve faturayı firmadan talep etmiş ve servis ile paylaşılmış olmama rağmen cihazıma hiçbir işlem yapılmamış o dönemde yetkili olan kendi servislerini dahi geçersiz kılıyorlar oysaki o tarihte yetkili servis olan özlü ticaret tarafından kurulum yapılıp sisteme yüklemedikleri için ihaleyi tarafıma kesmeye çalışıyorlar onaylı olup işin kasti ve bilerek geciktirmeye gidildiği anlaşılıyor bu durumda firmanın iyi niyet dışında davrandığı devletin resmi kurumlarının verdiği ve kesilen faturayı tanımadığını belirmişlerdir Tectone teknoloji sanayi ve ticaret anonim şirketi Tüketici kanun ve kurallarını eminim çok iyi biliyorlardır madde 3 – (1) Bu Yönetmelik, 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun 56 ncı ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır. İbaresi mevcut ve kanun açık bir şekilde belirtilmiştir ve kanunları açıkça ihlal ediliyor Konuyu Tüketici Hakem Heyeti ve Maliye Bakanlığına ivedilikle paylaşacağım bilgilerinize.
Geçen yaz aldığım Awox marka TV panelinde hatalar oldu servisi aradım ve TV'mi teslim aldı fakat elimde o dönemde yetkili servis olan özlü elektronik tarafından kurulum belgesi ve garanti belgesi kaseli ve onaylı olmasına rağmen TV'me işlem yapılmaz iken Awox merkezinde bulunan m*** hanıma TV'min Şahin elektronik ® servisinde olduğunu durumu düzgün bir dille sıkıntımı anlatmama rağmen bana TV ile ilgili hiçbir işlem yapamayacağını çünkü faturasının olmadığını ve istediğimiz yere şikayette bulunabileceğimi söylemiştir bende kurulum ve garanti belgesini kaseli onaylı olduğunu söyledim yine de yardımcı olmamakla birlikte kendinden daha yetkili birini istediğimde kendisinden daha yetkili biri olmadığını söyledi Awox üretici firma sahiplerine sesleniyorum Türkiye'de elektronik pazarında yer almak gibi bir idealiniz var ise en önemli sorunları çözüm odaklı bir tutum ve üslupla halledilmesini tüm kadrolara empoze etmeniz gerekli arka mahalle üreticisi değil dünya markası olma yolunda olan bir marka imajı yaratın derim benim sorunumu en kısa zamanda çözeceğinizi umuyorum.