Awox Marka Çay Seti Ve Firmanın İlgisizliği.

30 Haziran 2022

Avox marka cay seti aldım yaklaşık 11 ay oldu alalı... 7 8 ay sonra bozuldu. Suyu kaynatıyor ama sonrasında sıcak tutmuyor. Buradaki servisine gittim. Adam hiçbir şey bilmiyor. 1 ay durdu ama yapamadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım verdikleri adrese kargoladım. Tamir edip gönderdiler. Sonra 2 ay oldu olmadı tekrar aynı arıza oluştu. Yine ardım bugün müşteri hizmetlerini... Hala gereken ilgi ve alakayı göremedim. Sanki zorla ağızlarından laf alıyoruz. Bu marka yüzünden cay içmekten nefret eder hale geldim. Ülke olarak neden gelişemiyoruz... Neden hep gerideyiz. İşte buyurun size bir neden.

Awox Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 21 sa 40 dk
Awox Logo
01 Temmuz 2022 17:35

Awox Televizyon Panel Arıza

3 gün önce

08.08.2023 tarihinde televizyonumu Maltepe şubesine verdim. 31.08.2023 tarihinde fabrikaya verilmiş panel arızası sebebiyle ne zaman arasam onarılıyor diyor sürekli acil kod giriyorum diyor yeterince mağdur edildim ve artık yenisi istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Çok fazla oldu ar...

Awox Komik Garanti Servisi

3 gün önce

Awox marka set üstü elektrikli ocak aldım. Birkaç defa kullandıktan sonra arıza yaptı. Isıtmıyordu. Aldığım bayiye götürdüm değiştirmek için. Kesinlikle ilgilenmediler üstelik bir de terslediler. İki gün oyaladıktan sonra garanti servisine götürmemi söylediler. Servise gittim ürünü teslim ettim. Çok...

Awox Kahve Makinesi Isıtmıyor

4 gün önce
"WhatsApp üzerinden iletişime geçtiler hemen cevap veremedim için ikinciye iletişime geçildi ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"

Awox Usulsüz Garanti Süresi

4 gün önce
"Bugün aradılar ellerinde olan TV ile ilgili değişim sağlanacağı söylendi haftaya gelecekmiş teşekkür ederim"

Awox TELEVİZYON-FABRİKA' Da Ve Geri Verilmiyor.

4 gün önce

Awox marka televizyonumu haziran 26 tarihinde servise verdim anlık olarak gün 27/09/2023 ve halen gelmedi tam 3Ay geçti azami süre 21 gün denilmiştir. Lütfen konu ile ilgili destek olursanız çok mutlu olurum. Awox firması tehdit ediyor ve zorla televizyonu fabrikada tutuyor.

0 Yorum

Awox Şikayetvar üye markasıdır