Avva Giyim Olmayan Ürünü Satmak
559görüntüleme
Siparişe bakarsanız zaten 25 TL kuponum vardı. Zaten olan bir hakkı geri vererek müşteri memnuniyeti sağlama çabanız ilginç. Bundan sonra sosyal medya dahil tüm alanlarda bu yapılanı anlatacağım ve bu sitede yazılan tüm olumsuz yorumları destekleyerek devam edeceğim.
Fotograf an itibariyle avvanin online satış sitesinden alinma. Sol üstteki ayakkabı bize stokta yok denip satışta olan ayakkabı. Yorumu burada bu yazıyı okuyan kişilere bırakıyorum.
29/11/2020 Cumartesi sabahı Avva online siteden alışveriş yaptım. Tam 7 gün sipariş durumunu sordum alındı dendi. Bugün sipariş için iade talebimizin oluşturulduğunu öğrendik. Olmayan ürünü neden satıyorsunuz ve peşin ödeme alıyorsunuz. Üstelik hediye aldığımız bir üründü ve bunu bildirmiştik. Annesi kanser olan yeğenim içindi diye. Şimdi sizi hala hediye bekleyen bir çocuğun üzüntüsüyle baş başa bırakıyorum. Bir daha alışveriş yapmayacağımı ve bugüne kadar beni dinleyip alışveriş yapan tüm arkadaşlarımı da peşimden getireceğimi iletmeli isterim. İnanmak istemezseniz evimde olan tüm Avva ürünleri atarken resimleri sizinle paylaşırım.