Avis Yol Yardım Skandalı
2.291görüntüleme
Merve 14 Haziran 21:51
Avis15 Haziran 14:08
Sayın Merve K., Öncelikle AVIS ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizden gelen tüm geri bildirim, istek ve önerileri ciddiyetle ele alarak değerlendireceğimizi bilmenizi ister ve bu geri bildirimlerin gelecekte yapacağınız araç kiralamalarında alacağınız hizmetleri geliştirmemizde bizlere yardımcı olacağını iletmek isteriz. İletmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli araştırmalar yapılarak, sizlere en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. AVIS’i tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sizlere her zaman hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı iletmek isteriz. Saygılarımızla AVIS Müşteri Deneyimi Birimi
29 Mayıs 2022 tarihinde Yenibosna Avis şubesinden kiralamış olduğumuz araba yolda arıza sinyali verince yol yardımını arayıp bildirdik. İlk önce araba değiştirme yardımı yapacaklarını söylediler sonra bilmediğimiz bir şehirde araba kiralama şirketi bize biz araba bulamadık siz bir araba kiralayın biz parasını verelim dediler daha sonra otel yardımı yapacaklarını söyleyip onu da yapmadılar otobüs bileti alabileceklerini söylediler. 6 saat boyunca 6 kişiyi sokakta beklettiler satın aldığımız otele vaktinde giriş yapamadık ödediğimiz otele bir gün geç gitmek zorunda kaldık. Avis müşteri hizmetleri bize bir çözüm üretemedikleri gibi çıktığımız tatili berbat ettiler. Yolda kaldığımız için kendimiz bir öğretmen evinde kaldık fatura aslını Yenibosna şubesine getirin parası ödenecek demelerine rağmen hala ödeme yapmadılar.