13 Şubat 2014

Avea Yurt Dışı Kullanımında Yanlış ve Geç Bilgi Veriyor!

Avea'nın 0543448**** numaralı hattını kullanan müşterisiyim. 12.02.2014 tarihinde yurt dışına çıktım.Ve belirli bir tutarda internet paketi satın aldım.Bana gün bitiminde bir mesaj geldi.Mesajda internet kotamı aştığım ve şimdilik 250 tl olan faturamı bildirdiler ama söz konusu 12 saat hariçtir olarak belirtilmiş.

Mesajı geç saatte gönderdiğiniz için müşteri hizmetlerini aradım ve faturamın şuanda 1.773 tl olduğunu öğrendim.Neden bu bilgilendirilmeler zamanında yapılmıyor? Sizi tercih ettiğime şu anda çok çok pişmanım.Eğer bu sorunumu çözmezseniz ve bana bu fatura bedelini gerçekten ödetirseniz sizi hem mahkemeye vereceğim hem de bütün çevremi başka hatta taşıyacağım bilin.

Merve 67 Okunma

Cevaplar

  • Merve 27 Şubat 2014

    BANA DETAYLI BİLGİ VERİLMEDİ. 16.02.2014 tarihinde arandı ve şuanda hesaplarda inceleme yapılamıyor hesap kesim tarihini beklemelisiniz.Hesap kesim tarihinden sonra tekrardan şikayet edebilirsiniz dendi. Doğru bilgi aktaralım lütfen. Madem ki kayıt altına alınıyor konuşmalarımız önce dinleyin ne konuşulduğunu öğrenin sonra cevap verin bana.

  • Türk Telekom Temsilcisi26 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 16.02.2014 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Merve 25 Şubat 2014

    müşteri hizmetleri beni arıyor fakat çok ilgisiz. hesap kesim tarihine kadar sesimi çıkarmamı istemiyorlar. ben faturanın 1.000tl sini ödetilmekle zorlandım çünkü hattım kapanacaktı ve ödedim. bana sözleşme imzaladığımı ima eden bir görüşme oldu müşteri hizmetleriyle.ama yanılıyorsunuz.ben hiçbirşeye imza atmadım. ve fatura kesim tarihnden önce bana geri dönmezlerse tüketici mahkemesine şikayet edeceğim.

  • Türk Telekom Temsilcisi13 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

  • Merve 13 Şubat 2014

    Şimdide müşteri hizmetleri beni arayıp, faturanın 1.773 tl olduğunu ve 1.000 tl lik kısmının hesap kesim tarihinden önce ödemem gerektiğini söylüyor. Sizce bu etik midir? Yorumlarınızı bekliyorum..

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön