10 Eylül 2013

Avea Yine Yüksek Fatura Gönderdi!

Ben 09. 07. 2013 tarihinde yurt dışına çıkmadan önce 120 dk Paket satın aldım ve paketimi giden gelen aramaları dikkate alarak kullandım hatta dakikalarımı doldurmadan döndüm her zaman genel faturam 45-50 TL arasında gelir artı o ay 120 dk 55 TL aldım.

Aldığım için 113 TL geldi oda bence fazlaydı bana göre o faturam yanı 50+55 toplam 103 TL gelmesi gereken fatura 113 TL geldi. Neyse onu itiraz etmeden değmez dedim ödedim. Bu ay bana yine yurt dışı konuşma hakkım olmasına rağmen dakikalarını bitirdiğimi söyleyip 154 TL fatura çıkarmış Avea.

Tabi benim 24 taahhüdüm var bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum. Elimdeki telefondan gelen ve giden aramalarımın dakikasını tutuyordum toplam.

Sami 68 Okunma

Cevaplar

  • Sami 26 Eylül 2013

    Ben bu şikayetimi sürdürüyorum Avea beni bilinçli bir şekilde bilgilendirmemiştir. madem paketim aşmış neden bilgi mesajı geçmediniz ben ödemeyi yaptım fakat hakımı aramaya şikayet etmeye ve bir çok yerde bu firmayı bu tutumundan dolayı şikayet etmeye devam edecem Ayrıca bize verdikleri İntuch 2 çok ağir satıcının urunu satarken telefon hakında söyledikleri telefon özeliklerine uymuyor Burada bilinçli veya sırf ürün satmayı düşünen bir zihniyet var

  • Sami 26 Eylül 2013

    Ben bu şikayetimi sürdürüyorum Avea beni bilinçli bir şekilde bilgilendirmemiştir. madem paketim aşmış neden bilgi mesajı geçmediniz ben ödemeyi yaptım fakat hakımı aramaya şikayet etmeye ve bir çok yerde bu firmayı bu tutumundan dolayı şikayet etmeye devam edecem Ayrıca bize verdikleri İntuch 2 çok ağir satıcının urunu satarken telefon hakında söyledikleri telefon özeliklerine uymuyor Burada bilinçli veya sırf ürün satmayı düşünen bir zihniyet var Hakkımı aramaya devam edecem

  • Türk Telekom Temsilcisi26 Eylül 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 13.09.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Sami 15 Eylül 2013

    Çözüm üretmekten ziyade kullanıcıyı suçluyorlar

  • Sami 12 Eylül 2013

    Madem paketimi aştığımı düşünüyorsunuz ki ben hiç ama hiç aştığımı düşünmüyorum neden bilgilendirme mesajı geçmediniz Neden bu şekilde müşterilerinizi sürpriz faturalara mağdur ediyorsunuz

  • Türk Telekom Temsilcisi11 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön