06 Mayıs 2013

Avea Tarifemi Aşmadığım Halde Faturam Çok Yüksek Geldi!

27 Nisan / 17 Mayıs 2013 dönemi faturam 469.25 TL gelmiştir. Tarifemin aylık sabit ücreti 30 TL olup 300 dk her yöne konuşma, 2000 tane her yöne sms ve sınırsız internet paketini içermektedir. 1 ay önce ise 24 Ay Taahhütlü olarak SAMSUNG NOTE2 Cihaz satın almıştım. Cihaz taksidi 96 TL dir. Yani toplamda ödemem gereken fatura 126 max 130 iken bana gelen fatura 469 liradır. Fatura
özetinde bana açıklayıcı her hangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ve ben limitimi aşmadığıma adım gibi eminim.

Aylin 75 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi11 Haziran 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 10.05.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Aylin 09 Mayıs 2013

    hala beni arayıp tarifeler ile ilgili bilgi filan veriyorsunuz. tarife kampanya bilgisi filan istemiyorum. yaptığınız yanlışlıkları düzeltin artık. soygunculuk bu yaptığınız

  • Aylin 06 Mayıs 2013

    ben bu konu ile ilgili her türlü şikayetimi gerek mail yolu ile,gerek müşteri hizmetlerini arayarak,gerekse twitterdaki avea destek sayfanızdan tarafınıza ulaştırdım.ancak hiçbir şekilde ne bir yardım nede geri dönüş söz konusu olmadı.forum sitelerinde okuduklarımdan anladığım kadarı ile bu konu ile ilgili olarak mağdur olan bir tek ben değilim.firmanıza olan güvenimi kaybetmiş bulunuyorum.2 yıldır avea kullanıcısıyım ama bu olanlardan sonra bu yanlışın düzeltilmesi ve aboneliğimin sonlandırılması için ne gerekiyorsa yapacağımı tarafınıza bildiririm.

  • Aylin 06 Mayıs 2013

    ben bu konu ile ilgili şikayetimi gerek müşteri hizmetlerini arayarak,gerek mail yoluyla gerek de twitter daki destek ekibinize mesaj yoluyla bildirdim.ancak ne yardım alabildim nede geri dönüş sağlandı. 2 yıldır avea kullanıcısıyım ama hem bu fatura yanlışlıkları hemde forum sitelerinde de okuduklarımdan sonra ciddi anlamda kandırıldığımı düşünmeye başladım ve firmanıza olan güvenimi tamamen kaybetmiş bulunmaktayım. hem bu konu ile ilgili hemde aboneliğimin iptali için ne gerekiyorsa yapacağımı tarafınıza bildiririm.

  • Türk Telekom Temsilcisi06 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön