13 Mayıs 2013

Avea Tarifem Taşınacağı Söylendiği Halde Taşınmadı!

Yaklaşık 1 hafta önce Avea'nın BAHAR tarifesine geçmek için başvuruda bulundum. hattımın geçiş yapılabileceğini söylediler ve bilgilerimi alarak başvurumu gerçekleştirdiler. ve bana geçiş işleminin 11.05.2013 tarihinde yapılacağı ile ilgili SMS geldi. bende bu tarih geldiğinde gerekli prosedürler doğrultusunda işlemleri yaptığımda BAHAR tarifesine geçemeyeceğimi tarifen geçişinin 10.05.2013 tarihinde son bulduğunu söylediler.

Halbuki bana gönderilen mesajda 11.05.2013 tarihinde geçişin yapılacağı idi. Bu durumda hem eski Vodafone tarifemi kaybettim hemde Avea dan istediğimi yeni tarifeden faydalanamadım. Yani Avea tarafından 2 kere mağdur edilmiş oldum.

Metin 29 Okunma

Cevaplar

  • Metin 12 Haziran 2013

    AVEA yalan söylemeye devam ediyor. Bana kendileri tarafından yapıcı bir bilgi aktarılmadı. sadece kendilerinin ve bayinin haklı olduğunu söyleyip kapatıyorlar. Benim mağduriyetim ne olacak diyorum, siz de haklısınız diyorlar. Ben bir şey anlamadım. Müşteriyi bıktırma taktiğiyle kendileri haklı göstermeye çalışıyorlar. Ama ben kendimce bunlara verilecek dersi buldum. hat taşıma hakkım 2 ay sonra doluyor. VODAFONE hattıma tekrar geçiş yapacağım ve AVEA artık bana bedava konuşacağım bir hat verse dahi geçmeyeceğim. Şikayetver.com a konunun takipçisi olduğu için çok teşekkür ediyorum.

  • Türk Telekom Temsilcisi12 Haziran 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 16.05.2013 tarihinde aranmış ve kendisine detaylı bilgi verilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Metin 16 Mayıs 2013

    müşteri hizmetleri şikayetimden 5 gün sonra nihayet beni aradı ve şikayetimle alakalı kendilerinin ve bayinin hatası olmadığını söyledi. halbuki hat geçişimi yapmayan avea ve başvurumu yapabileceğimi söyleyen bayi suçludur. bende peki ben mi hatalıyım dedim. ona da hayır dedi. şimdi kimsenin hatalı olmadığı yerde ben avea tarafından 2 kere mağdur ediliyorum.

  • Metin 15 Mayıs 2013

    şikayetim 3 gün önce yapılmasına rağmen firma tarafından hala dönüş yapılmadı.

  • Türk Telekom Temsilcisi15 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön