13 Eylül 2013

Avea Sorumluluk Almıyor!

Daha önceki şikayetim devam etmekte. Sözleşmenin iptalini istiyorum onlar bana cihazı veren kurumla görüşün diyor. Ben cihaz değil sözleşmenin iptalini istiyorum diyorum onlar Ali kaçmış siz Veli'yi bulun onunla görüşün diyor. Ali imzalamış ben sorumluyum diye ama o kaçmış Veli diye biri çıkmış o nerede belli değil. Avea sorumluluk almıyor.

Bu sebeple sözleşmemin iptalini istiyorum ki eski halime döneyim ve haksız yere aldıkları paralarımı da versinler. Avea parasını alsın oh ne ala ben Ali'ye ulaşamayayım Veli diye biri varmış peşinde koşayım? Ne ala saadet zinciri kurmuş kuran. Ben bu saadet zincirinde rol almak istemiyorum. Lütfen sözleşmeyi iptal ediniz.

Nur 118 Okunma

Cevaplar

  • Türk Telekom Temsilcisi26 Eylül 2013

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimiz 20.09.2013 tarihinde aranmış, ancak irtibat numaralarının hatalı olması nedeniyle kendisine ulaşılamamıştır. Tarafımıza geçerli bir irtibat numarası iletebileceği ya da Avea Müşteri Hizmetleri’mizi arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceği yönünde müşterimize SMS gönderilmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 1 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Müşteri Hizmetleri

  • Nur 20 Eylül 2013

    söz yere düştü bence avea tutmadı sözünü demek ki

  • Nur 20 Eylül 2013

    acaba diyorum sonuç ne oldu diye aradıkça onca dakka konuştukça avea ordan mı para kazanıyor ve çalışanların parasını ödüyor. buda bir yol neden olmasın değil mi. aramak ücretsizdi şimdi ücretli diye biliyorum. inşalah yolları bu değildir

  • Nur 17 Eylül 2013

    belirsilik devam ettmekte

  • Nur 16 Eylül 2013

    dün aradılar ve tekrar faks çekmemi istediler bende aynı belge ve yeni dilekçe ve eski faks onayını gönderdim. Umarım gerekli iade ve iptal yapılır. En azından öyle söylediler. beeliyoruz ve gelişme olarak değerlendiriyourz Tşkler şikayetvar

  • Nur 13 Eylül 2013

    bugün avea ile uzun görüşme sonucu gidip tüketici hakem heyetine başvurdum. 20 işgünü size cevap vermek zorundaydılar yer,ne getirmeliydiler dediler bilinene neden bu kadar kayıtsız kalıyorlar ben anlamadım. bunca zorluk yaşattılar ve iptal ve iade etmeleri gerekeni yapmalıydılar değil mi?

  • Türk Telekom Temsilcisi13 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır.İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 500 numaralı Avea Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir, resmi web sitemiz www.avea.com.tr adresimizden bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap